Osnovni pre-foto provjerava kako biste bili sigurni da ćete uvijek izgledati najbolje

Anonim

Činjenica je da ne možemo uvijek dobiti dobru fotografiju. Bilo da je to rasvjeta, način na koji vaša kosa padne ili samo ne-tako laskav izraz, nikad neće biti savršena.

Ipak, znamo da ste bolji od toga pa smo stavili mentalni kontrolni popis tako da možete izbjeći neugodne Facebook oznake i osigurati da se predstavite ostatku svijeta kao veličanstvenog kopile koju ste.

Evo ključnih i nečega prije nego što netko klikne vašu šalicu.

Ispraviti

Otišli ste na nevolje trošenja novca na lijepo odijelo i kravatu, samo da bi vam se na vašim fotografijama pokazalo nabubljeno i razbarušeno. Dvije stvari: dobar položaj i veliko suho čišćenje. Pobrinite se da vaš ansambl bude potpuno prešan (i čist), a kada se žarulje bljesne, otpustite, podignite, oštre i držite leđa ravno. Ionako nitko ne voli sloucher.

Izbjegavajte Raverov kut (Disco Puder)

Da. Upućujemo na višak ražnjevanja i grla koja se može nakupiti u uglovima usta. Ne samo da je to prilično grubo, već izgleda jezivo i na fotografijama. Ako to znači pronaći mirni kutak i iskoristiti džepni kvadratić kao ubrus, neka bude. Samo nemoj dopustiti da se to dogodi.

Spustite vezu ispod jakne i namjestite ovratnik u jaknu

Znamo da li ste lijeni ili u žurbi, vaša jakna i kravata mogu postati naknadna ili čak dodatni pribor. Ali mi smo razmišljanja, ako to učinite. Učinite to ispravno ". To znači dovršiti cijeli proces vezivanja veza, stavljajući vaš ovratnik u svoju jaknu i dovršavajući ga osiguravajući čvor uredno pod ovratnikom. Ostaviti ga čak i malo labav će vam izgledati kao 70-sleaze.

Pokušajte ne govoriti (ili jesti)

Nema potrebe da budete nijemi, ali kada vam fotograf odsviješa za trenutak, to je signal da progutaš to zalogaj hrane i zadrži jabbering na minimum. Da, iskrene fotografije često naglašavaju vašu najbolju imovinu, ali kada ismijavate svoje partnere vjerojatno ne izgledate najbolje.

Izbjegavajte neugodan vrat

Neka bude jednostavno glupane. Nema potrebe potražiti, ni spuštati ni stranu. Držite glavu gore i natrag ravno. Grljenje glave prema dolje će vam dati sjajnu čašicu s bljeskalicom ili dvostruku bradu, a lukovići će vam samo izgledati kao trn.

Provjerite svoje zube

Zubi mogu napraviti ili razbiti fotografiju. Možda radite svoj put kroz nekoliko čaša crvene boje, ili ste se sviđali na peršinama. Bilo kako bilo, postoji velika vjerojatnost da vaše biserno bijelo ne izgleda najbolje. Neka netko od vaših prijatelja provjerava svoje prijatelje za mrlje ili ostatke hrane prije početka fotografija.

Pokušajte ne treptati

Naravno, nema jasnog načina da to izbjegnete, ali ako osjetite potrebu za treptanjem, izvadite je iz vašeg sustava prije nego što kamere počnu nicati. Još jedan savjet je potpuno zatvoriti oči dok svi ne kažu "sir", ali biste mogli riskirati da izgledate malo čudno. Nema ništa gore od sjajne grupne snimke, s jednim Blinky Billom.

Popravite kosu

Nitko ne izgleda savršeno na kraju noći, pogotovo ako ste plesali plesni podij. Ali prije nego što se snimite fotografije, osigurajte da vam kosa bude slegnuta, gurnuta unatrag ili udaljena od vašeg lica. Tajna za ovo je sve u vašem pripremnom događaju. Nemojte otići u more s proizvodom, već samo dovoljno da se kasnije uvečer rukom kroz kosu gurnuti natrag na mjesto.

Pick Your Smile

Pobjednici su grinningi. Ako izgledate najbolje s toothy smiješkom, razmislite o nečemu što vas čini smijehom za prirodni rezultat. Ako ste više smirkera, sjetite se stupnja u kojem ste se smiješili na laskavu fotografiju i oponašali je.

Uzmite to piće iz ruke

Neki pametni čovjek jednom je rekao da nikada ne bi vaše fotografije snimljene s čašom za piće u ruci. Slažemo se, nije dobar izgled i često vas čini neugodnijim nego strašan. Piće se samo visi kao dodatni dodatak. Ovo pravilo uključuje pivo, vino i šampanjac. Jedno prihvatljivo piće je Pina Colada, ali samo ako ste na windsurferu.

Zanimljivi Članci

Smart Casual službeno je mrtav - ovo je kako nositi haljinu kod 2018. godine

Kako nositi smoking i gdje da biste dobili jedan

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Airbus predstavio 'Day & Night' suite prve klase kompletan sa spuštenim krevetom