The FauxnyTail - Kako ga Rock & Inspirations

Anonim

Volite ga ili ga mrzite, fauxnytail je jedan od najtoplijeg izgleda događa upravo sada. Dečki diljem skakaju na vlak (skoro) dugu kosu i voze ga ravno u teret čovjeka. To je sporan pogled koji puno ljudi teško može definirati. Je li to hipster? Je li hipi? Je li to samo kuka?

Ušli smo s Christopherom Kapetanovom iz Preena kako bi dobili unutrašnju školjku o tome tko radi i kako to rock. I ne zaboravite pogledati galeriju na kraju za neke folikularne inspiracije.

Tko ga može nositi

Svaki čovjek zaslužuje da bude na trendu i elegantan, ali muškarac kolač nije izgled za sve. S desnim oblikom lica, tipom kose, položajem kose, odjećom i stavom, izgled je vruće. Bez, izgledat ćeš kao nečiji stidljiv ujak koji je izbavio previše pekara na kiseline natrag tijekom dana. Christopher savjetuje da je fauxnytail najprikladniji muških lica, a ne zaobljeniji, mekši oblici.

Tamo gdje se radi o tipu kose, čovjek s pićem je malo svestraniji. Većina vrsta dlake će biti prikladna, osim ako vaš padne na jedan od ekstremnih krajeva spektra. Vrlo tanka, fina kosa ne može pružiti utjecaj koji ovaj stil treba. "To će izgledati kao mali puž na vrhu glave", napominje Christopher, što vjerojatno neće izgledati za što idete. Vrlo gusta kosa nije idealna, jer čini kolač koji je nadmoćan, posebno za male lica. Jedina iznimka su muškarci s puno finih dlaka, koji još uvijek mogu skidati čokoladu s pristojnim volumenom.

Malo valovita ili kovrčava kosa srednje gustoće je najbolja za ovaj izgled, jer će imati teksturu zbog curl / vala, a kolač će biti proporcionalno oblikovan na lice.

Kako stil FauxnyTail

Nije lako podvesti da pop nešto na vrhu svoje glave bez izgleda kao božićno drvce. Tajna je mjesto, mjesto i mjesto. Kesten koji je izravno na vrhu glave ili previše niz leđa izgleda kao nesretna nesreća, a ne na stil koji voliš biti.

Da biste stavili svoj kolač pravilno, razmislite o licu u profilu i nacrtaj vizualnu liniju - počevši od brade, ide gore prema vrhu uha, a završava na kruni. Voila: otkrio si četvrtinu kolača. Kesten koji je tamo stavljen slijedit će prirodnu liniju čeljusti i nadopuniti vaše lice.

Za nešto malo extra, dodaje Christopher, lagano osvijetliti kosu od sredine do kraja u efektu bliještanja ili ombre. To će malo raspršiti boju i dodati neki lijepi prirodni kontrast.

U konačnici, ne zaboravite da je fauxnytail trebao izgledati bezbrižno i opušteno. Nemojte ga pretjerati. Neka se leđa i strane redovito odrežu, ako želite, ali nemojte previše oljuštiti kolač. Izgleda bolje ako je to pravi iznos neuredan i neukusan. Poruka je ovdje: "Stvarno se ne smijem smetati, i još uvijek izgledam dobro."

Pomaknite se kroz našu galeriju za nadahnuće.

1/27

2/27

3/27

Zanimljivi Članci

Kako nositi Cocktail Dress Code

Nevjerojatno Cool Loafers možete rock iz rada i igranja

Laguna Beach Bachelor Pad za vladanje ih sve

NBA All-Star Anthony Davis prkosi zakonima fizike i Dunks The Sun