Floyd Mayweather ušao je u blagajnicu u iznosu od 26 milijuna dolara na ovoj palači u Beverly Hillsu

Anonim

Ne zovu ga 'novac' za ništa. Nakon pobjede protiv Conor McGregora prošlog mjeseca, Floyd Mayweather ima ogromnu plaću koja je zapalila rupu u džepu - tako da ga je masivno mogao staviti preko milijardu dolara u ukupnom nagradnom sredstvu zbog njegove neuspješne karijere.

Što je šampion kada treba imati toliko nula da puše? Investirati u nekretnine, naravno. Mayweather je nedavno pao na 26 milijuna dolara - u gotovini - na novoj adresi na Beverly Hillsu.

Vila se rasprostire na više od 15.000 četvornih metara vrhunskog područja 90210. Prema popisu, nekretnine obuhvaćaju šest spavaćih soba, 10 kupaonica, formalni dnevni boravak i blagovaonicu, knjižnicu, gurmansku kuhinju, obiteljsku sobu i koktel bar s impresivnim zaslonom za svoju zbirku vina. Tu je i apartman za osoblje, teretana, spa, garaža s četiri vozila i kino za 20 osoba opremljeno vlastitim koncesijskim štandom.

Nekretnina ima nekoliko visokih stjenovitih palmi za savršen život u Los Angelesu i bazen koji ne bi izgledao izvan mjesta na Miami Beachu u Južnoj. Crveno-mramorno područje s prugama je veliko i raskošno, s hidromasažnom kadom i kružnim bazenom i obiljem prostora za zabavu. Čak je i požarna jama za one rijetke hladne noći u SoCalu.

Prethodni vlasnici posjeda uključuju suprugu milijardera poslovnog čovjeka i producent filma koji je postao vrhunski programer za nekretnine Hollywood Hills.

Prilično dječak izgleda prilično zadovoljan svojom novom kupnjom. Mayweather je protekla dva dana proveo besramno pokazujući svoje ljetnikovce na Instagramu. Ili, kako je naziva, "moj dvorac".

Moj vinski podrum u mom dvorcu Beverly Hills.

Post koji dijeli Floyd Mayweather (@floydmayweather) 18. rujna 2017. u 22.30 PDT

Beverly Hills lifestyle.althious, bogat i bez stresa.

Post koji dijele Floyd Mayweather (@floydmayweather) 19. rujna 2017. u 23:20 PDT

Grabbing nekoliko zalogaje prije gledanja Sportscenter u mojem kinu Beverly Hills Palace, koji udobno smjestiti 50 ljudi.

Post koji dijele Floyd Mayweather (@floydmayweather) 20. rujna 2017. u 4:25 sati PDT

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018