Floyd Mayweather razbija od objavljivanja striptizeta, pokazao je 18 milijuna dolara za gledanje

Anonim

Trawl kroz Floyd 'Money' Mayweatherove društvene medije hrane se i često ćete biti pozdravljeni s fotografijama prosječnog života multimilijunaša. Brzi automobili, brzi mlazovi i besplatni prikazi potrošačke potrošnje.

Predložak A.

#mood video kredit: @moneyyaya Glazba: @otgenasis

Post koji dijeleFloyd Mayweather (@floydmayweather) dana 1. lipnja 2018. u 16:36 PDT

Kada Mayweather neprestano gura vlastiti stripper imperium na Instagramu, ipak se može naći otkriti njegovu posljednju bling. A taj najnoviji bling uzima koncept muške nakita na novu razinu s 18 milijuna dolara cijena.

Izrađen od strane New York-a Jacob & Co, "The Billionaire" sat ima 260 karata od smaragd-cut dijamanti flankiran na remen i lice. U vrijeme objavljivanja u 2015. godini, online publika za gledanje "Blog za gledanje" opisao je to kao komad u kojemu je "Udobnost zaista blizu".

"Nijedan kralj nikada nije pohvalio udobnost nošenja teškog zlatnog metala na glavi", nastavlja.

"Ako ste povlaštena osoba koja nosi Billionaire Jacob & Co., onda vjerujem da imate obvezu da to učinite kako biste upozorili ljude oko sebe o tome tko ste i koja se obveza proteže na veliku i obujam „.

Ovo je moj novi sat, zove se "The Billionaire Watch". Ako ne znate za to, pogledajte Google Billionaire Watch. To je 18 milijuna dolara na cijenu. Kupio sam ovaj sat iz najboljeg zlatara na svijetu, ruke dolje @ tadashi1980. Ima boljih cijena od bilo kojeg drugog draguljara s kojim sam ikad imao posla s povjerenjem, kupio sam nakit iz svakog zlatara u NYC-u, Vegasu, Los Angelesu, Detroitu, Houstonu i Miamiju. Odavde, samo kupujem od @ tadashi1980 vatru vašeg draguljara i zaposli @ tadashi1980 Slijedite njegovu stranicu sada.

Post koji dijeleFloyd Mayweather (@floydmayweather) dana 27. lipnja 2018. u 7:53 sati PDT

Naravno, sat nije suptilan ni na koji način. To mjeri na masivnim 58 x 47.5mm i pokreće ekskluzivni Jacob & Co kostur manualni kavez Tourbillon kretanje. Mayweather je uzeo i ugodnu priliku pohvale njegov najnoviji nakit koji sada tvrdi da je "najbolji zlatar na svijetu" zahvaljujući nenadmašnom dogovoru.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015