Foolproof savjet Svaki čovjek treba izbjegavati dobivanje lošeg frizura

Anonim

Jučer sam dobio vrlo sranje lopsided frizure. Bilo je 30 minuta i tisuće folikula nikad se neću vratiti. Ono što čini stvari još gore, moglo se izbjeći ako sam razgovarao. Za rekord, vratio sam se da ga učvrsti. To je pogoršalo.

Dobra frizura, s druge strane, je prosvjetljujuće iskustvo. Promjena života, čak. Ono što se mijenja životom čini da želite ići na Oprah i skočiti na kauč dok to govorite.

Tajne za dobivanje skrovište-skok-vrijedan rez su pripreme i komunikacije. Najprije znajte što tražite. Velika frizura će:

  • Usmjerite fokus s manje poželjnih lica i poboljšajte svoje najbolje značajke
  • Nemaju crte, tamne mrlje ili druge vidljive točke razgraničenja
  • Slijedite svoju prirodnu kosu što je više moguće
  • Izgledajte dobro sa ili bez proizvoda, iako je još uvijek malo pomoći

Ja sam usred dobivanja lošeg frizura pic.twitter.com/MKOoIDl26K

- "Sushie Monster" (@Sushiemonster) 27. ožujka 2018. godine

Znajte što vam odgovara vašem licu (prije nego što krenete)

Ovo je jedna od onih rijetkih prigoda kada zurenje u ogledalo služi drugoj svrsi, a ne skrbi o vašoj taštini. Upoznajte geometriju lica prije odabira frizure.

Različite strukture lica pogodne su za različite stilove kose, stoga uzmite u obzir oblik i veličinu lica, glave, ruba kose i leđa vaše kose. Znajući kako vaša kosa raste i sjedi na tvojoj glavi, olakšat će vam poniranje i pokušati nešto novo. Slobodno uzmite nekoliko selfies, ako to pomaže. Nećemo reći.

Pro Savjet: Dobar stilist će moći pomoći u tome. Frizerski salon koji zna svoje stvari može preporučiti pravu rez za oblik glave i tip kose. Kada pronađete nekoga koga možete vjerovati, zadržite se za dragim životom - pogodili ste jedan od jackpota muškog prečista.

Get Inspired (prije nego što uđete)

Iako je sve gore važno, također je korisno doći do stola (zapravo, napraviti taj "stolica") s nešto specifično na umu. Čija je kosa toliko dobra, ozbiljno ste razmotrili skalping i kirurški pričvrstili kosu na glavu? Donesite sliku svom stilistu (ostavite skalpel kod kuće). Imajući jasnu predodžbu o tome što želite postići olakšava vam oboje.

Pro Savjet: Držite ga blizu kuće. Ako imate gustu, kovrčavu kosu, nemojte donijeti sliku nečega što je u redu i ravno. Radite s vašom prirodnom kosom, a ne protiv nje. Uštedjet ćete se mnogo žalosti ako tražiš dlakavost od gospoda s sličnim tipovima kose, travi i oblika lica.

RELATED: 20 galerije muških šišanja Inspiracija

Za dobrotu, govorite

Vaša djevojka dobro zna kada vam pokušava dati savjete o stilu, ali pristojno odbacuje svoj unos (i ako sve ostalo ne uspije, podsjeti je na sjajnu odjeću koju bi bacila ako biste pokušali odlučiti koje cipele i torbu idu sa haljinom koju nosi ).

Možda vas pokušava pretvoriti u idealiziranu sliku u glavi koja uopće nije praktična ili laskav za vas u stvarnosti.

Isto tako, nemojte se bojati govoriti s vašim rezačem. Ako vam se rez što ne dobijete, to se dogodilo, reći nešto. Što prije pustite stilista da znaju da stvari padaju, lakše se mogu vratiti na desnu stranu. Jedan pogrešan udarac je moguće spasiti.

Svi pogrešni snopovi urotiraju određenu folikularnu sudbinu i možda se moraju vratiti.

Imati dobro opremljen Arsenal proizvoda

Dobivanje dobrog rezanja samo je dio procesa. Izlazit ćete iz salona kao da ste šetali niz crveni tepih, izrezali i oblikovali do savršenstva, ali naporan rad frizera bit će izbrisan čim se uskočite u tuš, udarite u teretanu ili naiđete na osobito jaki miris vjetra. Podržite sve osnovne proizvode za frizere koje ćete morati zadržati da novi izgled bude netaknut.

Savjet za savjet: Uzmite snijeg od svog stilista prije nego što odete. On vam može točno reći što vam je potrebno za reprodukciju svježeg salona i pobrinite se da odete kući s proizvodima koji nadopunjuju vašu vrstu kose.

RELATED: Je li najbolji muški proizvodi za kosu na tržištu danas

Rasporedite redovite podizanje zvuka

Pravovremenost je pored (seksualne) pobožnosti. Ono što odvaja profesionalni sportaš od vikendačkog hobistika je praksa i predanost; ono što odvaja dobro njegovan od rookie je održavanje. Ne dolazite do gornjih okvira bez stavljanja u rad. Dobar stilist će vjerojatno preporučiti termin svakih 4-6 tjedana kako bi vas izgledao dandy, ali provjerite sa svojim prije nego što odete za specifičnosti vašeg održavanja.

Najgori slučaj scenarija: Znači imaš lošu šišanje? Dobra vijest je da će se vratiti. Druga dobra vijest je da to možete popraviti. Loša vijest je da popravljanje neurednog rezka zahtijeva ozbiljnu vještinu - drugim riječima, pronalazite ga od strane tipa kojeg biste trebali otići na prvo mjesto i nemojte ga sami probati, osim ako ne planirate otići Bruce Willis ćelav,

Zanimljivi Članci

50 načina da se sruši siva kosa i bude kralj srebrnih lisica

Simone Holtznagel x Gumball 3000 Get Racy za pogodak

Kako nositi šal (i gledati Trés Europske radiš)

Watch Trailer za novi James Dean Film 'Life'