Get Inspired With These 50 načina da Rock Stripes za gotovo bilo koju prigodu

Anonim

Stripes su odjeću za muške odjeće za prilično mnogo, ali ne i sve pruge stvorene su jednake. Govoreći o prugastom izgledu, odlučite se o odabiru prave vrste za vašu vrstu tijela, podudaranje svoje odjeće i pronalaženje ravnoteže između podebljane i konzervativne.

Imamo unutarnji kolač kako nositi pruge, plus galeriju nadahnuća ako trebate malo dodatnih poticaja.

Pijesak sa odijela

Najlakši način ugradnje pruga u odijelo je, naravno, odijelo s prugama. Šljunčani odijelo je korporativna ormarića, ali ovih dana također počinje raditi u poslovima izvan ureda. To više nije posao kao i obično za prsluk odijela - sada je pametan, sartorial izgled koji može biti iznenađujuće moderan i avanturistički. Evo kako ga nositi:

  • Idi za čvrstu košulju ako želite nešto jednostavno i šik. Uskladite boju košulje s bojom prstiju da biste zajedno nacrtali izgled. Vrh sve to s blagim uzorkom kravatu.
  • Ako želite isticati, idite podebljano s prugama na prugama. Da, možete miješati prugastu košulju s prugastim odijelo (ali ne ići nigdje blizu prugastog kravatu ako to učinite), pod uvjetom da izbjegavate kombiniranje pruga iste širine.
  • Ako su pruge2 previše od vrha prema vašim ukusima, ali još se osjećate malo šulje, pokušajte umjesto košulje košulje s čvrstom kravatom.

Smart Casual

Prvo morate shvatiti što je pakao pametan casual na prvom mjestu - i, sretan za vas, već smo napisali vodič koji će vam pomoći da to učinite upravo to. Ukratko, ono što gledate su blazers, shirt-down shirts, tees, chinos, dark denim i skrojene kratke hlače. Smart casual obuća može biti najviše ništa od Oxfordsa do Conversea, ovisno o prilici, samo izbjegavati sve što izgleda kao da pripada teretani. Postoji nekoliko načina na koje možete uključiti pruge u pametan casual izgled:

  • Kada se radi o pletenima i majicama, idite na vodoravne pruge. Klasična bretonska pruga savršena je za izgled koji leži na liniji između formalne i opuštene. Imajte na umu da ćete se htjeti odijevati za vašu vrstu tijela. Horizontalne trake najbolje su namijenjene muškarcima s visokim, vitkim okvirima. Kraće i / ili teže tijelo naglašava se na svim krivim načinima vodoravnim prugama.
  • S košuljicom, tanke okomite pruge su način da ide. Što je šira traka, to je manje elegantan. Košulja koja miješa pruge različitih utega i boja je sofisticirana opcija. Vertikalne pruge stvaraju iluziju visine i čine tijelo izgledom pojednostavnjenijim ili tanjim.
  • Više dandificiranih muškaraca možda želi eksperimentirati s prugastim hlačama. To je izvedivo, pod uvjetom da imate povjerenja da ga izvadite i pažljivo razmotrite ostatak odijela.

Opuštena plaža

Stripes su praktički napravljeni za plažu. Nautičke udruge čine ih savršenim izborom za dan opuštanja uz ili na vodi. U ovom trenutku vaš je izgled tako casual da ste slobodni učiniti najviše što želite, ali još uvijek ima nekoliko pravila vrijedi sljedeće:

  • Plave i bijele pruge rade najbolje. To je klasičan izgled. Ne možete pogriješiti.
  • Odaberite prugaste gaćice ili prugastu majicu, ali ne oboje. Samo zato što ste ispruženi na pijesku uživajući u suncu i surfati (ili obučeni da izgledate kao da biste mogli biti), to ne znači da možete odbaciti sav osjećaj pristojnosti.

Kliknite na našu galeriju nadahnuća dečki koji rade pruge za više ideja o tome kako rock ovo izgled.

1/50

2/50

3/50

Zanimljivi Članci

Smart Casual službeno je mrtav - ovo je kako nositi haljinu kod 2018. godine

Kako nositi smoking i gdje da biste dobili jedan

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Airbus predstavio 'Day & Night' suite prve klase kompletan sa spuštenim krevetom