Givenchyjev pariški odmor je slatki miris pobjeći

Anonim

Svaki stilski čovjek zaslužuje stanku. Trenutak da se zaustavi, dišite i odvojite malo vremena. Givenchyjev najnoviji miris muškaraca daje vam upravo to, u "parisijskom odmoru".

Slikajte ovo: čovjek koji ostavlja svoj užurbani život iza sebe za divan uspjeh na rijeci Seini. Glave se okreću, a prolaznici su jednako fascinirani njegovom neustrašivosti i elegancijom jer nikada ne gubi iz vida što je najvažnije: dobre manire i stil.

Parizistički odmor Givenchyja je svježa, drvena staza ostavljena iza ovog gospodina - slatki miris bijega. Na prvo njuškanje, pariški Break je neumoljivo slatko s prirodnim sjajom petitgranskih mješavina limuna, i svježim, gotovo slanim šumama nepalskoga menta.

Aromatski srce kadulje proširuje miris mirisa, razvijajući se kao šarmantni osmijeh u senzualnu drvenastost, slatko razgovarajući s elegantnim haitanskim vetiverom i ambroksanom.

Boca u kristalno čistom blijedo plavom, ukrašena je skicom Seina, u blizini L'Ile de la Cité gdje se nalazi katedrala Notre Dame.

Daleko od umjetnosti svjetovnog življenja, Givenchyjev Parizijski odmor služi za putujućeg gospodina koji žudi intenzivnu slobodu, bezgraničnu nesklonost i oblik predaje. Ne postoji ništa kao dobar dan.

Zanimljivi Članci

Jim Chapman, The Rock & Adrien Brody su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Najfinije muške frizure od svibnja 2018. David Beckham, Pierce Brosnan i Miguel

Nicole Trunfio za tretira! Magazin [NSFW]

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa