Tretirajući marke koje niste znali bili su australski

Anonim

Šanse su da, ako to čitate, već plaćate veliku pažnju vašem dotjerivanju, i to s pravom. Ipak, previše muškaraca pada u zamku kupnje predmeta za pregovaranje u podrumu iz svog lokalnog supermarketa ili plaćanje pretjeranog iznosa za dizajner skincare iz neobične robne kuće.

Srećom, kao i kod alkohola, odjeće i pravedan o svemu drugome vrijednom, niz strastvenih obrtnika koji su upravo ovdje u Australiji počeli su mijenjati igru, proizvodeći top-of-the-line proizvode za njegu koji su dostupni svim muškarcima ispod,

Patricks

Natjecatelj svjetske klase

Slicker od bilo kojeg prosječnog proizvoda za kosu koju ćete ikada naći na polici supermarketa, PATRICKS je uzeo svijet luksuznih muškaraca koji je imao svoj vlastiti izraziti okus njuh i muževnost. Čovjek iza naziva je lokalni i poduzetnik Bondi, Patrick Kidd. Nakon što je vlastiti brijač i svjedočio muškarcima koji su stalno koristili osrednje proizvode, Kidd je odlučio započeti svoju potragu za stvaranjem perfekcije muškaraca. PATRICKS linija proizvoda za oblikovanje kose na kraju je rođena s ozbiljnom predanošću za isporuku besprijekorne estetike i vitalnosti kose preko zadovoljavajuće tajne formulacije. Osim frizerskih proizvoda, PATRICKS također proizvodi šampon i uređaj s renomiranim međunarodnim trgovcima u rasponu od MR PORTER do Barneys NY.

KUPITI

Gospodo Brand Co

Usredotočite se na pozornost na detalje

Gospodinov brand je na prvom mjestu Aussie grooming scena već neko vrijeme, a razlog za to počiva uglavnom na svojoj odanosti svakom sastojku koji stavljaju u svoje proizvode. Njihova ukupna ponuda je ljubazno izrađen, ali relativno jednostavan raspon skincarnih proizvoda. Razmislite o svakodnevnom hidratantnom tijelu koje sadrži divljač Kakadu Nutrition, biodinamički ulje za Macadamiju i organska botanička ulja iz cijele zemlje.

KUPITI

Uppercut Deluxe

Rođen zbog nedostatka pouzdanih izbora

Kao što je netko tko je imao šišanje u noughties će vam reći, zemlja pristojnih muških proizvoda za njegu kose je relativno baruna. Uppercut je rođen iz ovog vakuuma, proizvod dva Queenslandera koji su bili frustrirani zbog nedostatka kvalitetnih lokalnih proizvoda koji odgovaraju starogradskoj brijačnici koju su htjeli pokrenuti. Ostalo je povijest, a Uppercut je jedna od najpopularnijih muških kose (i sada, skincarnih) područja u Australiji. Šanse su da ste vidjeli da se Uppercut prodaje u barem jednoj trgovini ili barbershopu, ali ne pogriješite. Još uvijek je kvalitetna oprema.

KUPITI

Charles + Lee

Novi klinac na bloku

Apsolutno pridošlica na licu mjesta, Charles + Lee eksplodirao je na scenu prije godinu dana s ciljem da njegu kože bude učinkovita, pristupačna i što je najvažnije, bez marketinških žargona ili sranja u bilo kojem obliku. Cijeli raspon Charles + Leea okrutan je, proizveden u Melbourneu od organskih, prirodnih sastojaka, a napravljen je samo s održivim palminim uljem certificiranim za RSPO. Što biste više mogli tražiti?

KUPITI

Odrasli alkemičar

Dizajniran za oba spola

Dok je Grown Alchemist više od sveobuhvatne skincarne marke za oba spola, cijela njihova filozofija čini ih vrijednim spomenuti svejedno. Grown Alchemist kombinira žarku želju da ubrizgava najbolje botanike u sve svoje proizvode žarkom znanstvenom odlučnošću koja kontrolira svaki aspekt načina na koji se raspon Grown Alchemist spaja. Čak se i materijal boca pažljivo odabire kako bi se osiguralo da ništa ne zagađuje njihovo pažljivo oblikovane konfekcije.

KUPITI

Hunter Lab

Izrađen da bude jednostavan i učinkovit

Još jedan brand u Melbourneu, Hunter Lab, rođen je iz želje da muškarcu njegu kože bude još jednostavan, muški i učinkovit. Opskrbljujući vrsti stila i ambalaže koja bi mogla izaći iz mjesta poput Melbournea, cijeli niz Hunter Lab-a osmišljen je da obnovi muškarca lice novcem koji bi trebao biti korištenjem najboljih prirodnih sastojaka.

KUPITI

Kralj Brown

Australski favorit

Kao zloglasan kao njegov skraćeni imenjak, King Brown Pomade brzo postaje omiljena marka od pomade oko brijača i kupaonice Australije. Svaka kositar Kinga Browna ulijeva se u Australiju, s rasponom klasičnih i matiranih završnih predmeta koji su dostupni vašem ukusu.

KUPITI

Mlijeko & Co.

Od čovjeka koji drži brojne zlatne olimpijske medalje

Unatoč onome što smo rekli o supermarketima, nema nikakve sumnje da je Milk & Co, mladi australski prvak na olimpijskim plivačima Michael Klim, napravio valove u svijetu muške kože tijekom proteklih 9 godina. Još uvijek proizveden u Australiji i napravljen od 95% prirodnih sastojaka na bazi morskog mlijeka, Milk & Co pruža savršeni raspon ulaza za svakog čovjeka koji želi početi brinuti o svojoj koži bez da razbije banku.

KUPITI

Hrabrost

Viking veza

Valor vodi Vikingov pristup brijanju i brizi, što potvrđuje temeljito nordijsko pakiranje. Što znači Vikingov pristup? To znači prirodni, organski, bezvremenski proizvodi koji podržavaju tradicionalnu četkicu i brijanje britvom. Svaki Valor proizvod, od sapunice za brijanje do pranja tijela, ručno je izrađen u Byron Bayu i bez palminog ulja, kemijskih mirisa, parabena ili sintetskih pjenjenja.

KUPITI

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015