Guccijev Charlie Sheen Inspirirani kamp-ovratnik košulje se vraćaju

Anonim

Sjećaš se dva i pol muškarca ? Charlie Sheen i Jon Cryer i njihovo divno disfunkcionalno bratsko odnos. Nemojte zaboraviti ludilo, Charlie Sheen, što je dovelo do eventualne smrti emisije. Charliejeve majice su vjerojatno bile najznamenitija stvar za nas. Bili su nešto iz kuglane 1980-ih u srednjoj Americi negdje.

Čini se da je sada mode (kao i uvijek) došlo puni krug. Gucci je objavio svoju vrlo vlastitu američku restoranu / auto garažu inspiriranu košulju za kampiranje kako bi proslavili ovaj trenutak (zapravo ne). Na košulji se nalazila podebljana plava / bijela pruga, crvena i plava cijev i marke Gucci marke na prednjoj strani.

Retro-inspirirane kuglane učinile su dosta povratak, a Guccijev stilski izbor mogao bi vas iskušati da se pridružite lokalnoj ligi.

Ovaj kratki rukometni primjerak sigurno će napraviti podebljano izražavanje u bilo kojem ormaru u toplijim mjesecima ili ga držati pri ruci za vašu sljedeću masnoću inspiriranu soire. Može biti vaš od MR.PORTER za lijen AU $ 1, 044.

KUPITE SADA

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015