Guerlain L'Homme Idéal: intenzivan, senzualan i rafiniran

Anonim

Magija se događa kada stavite dva simbolična parfema u sobu. Ili barem to učinio kada Guerlain osmisli Thierry Wassy i Delphine Jelk surađivali su na najnovijem muškom mirisu francuske marke L'Homme Idéal.

Nevjerojatno i pomalo magnetsko, Guerlain L'Homme Idéal kombinira očaravajuće bademe sa začinima i uglednim bergamotom za drveni, ali orijentalni miris koji uistinu privlači vašu pažnju na prvu šalu.

Srž L'Homme Idéal dodatno je pojačana elegantnom bugarskom ružom, omiljenom mješavinom kožnih nota, tonkom i sandalovom drvetom, a naposljetku pojačana tamjanom i poznatom tinkturom vanilije koju je Guerlain postao toliko poznat.

Zapravo, Guerlain je također jedna od rijetkih parfema koje koriste ovu tinkturu od vanilije, ključni sastojak dobiven od Orphin laboratorija koji koristi tehniku ​​koja se sastoji od rezanja komadića u male komadiće i njihova ulaženja u alkohol dok ne dobije miris lijepa topla jantarna boja.

"Vjerno reproduciranje izvornog kafića vanilije i njenog napetog sirupastog okusa, povećava i oplemenjuje cijeli miris, od vrha do osnovnih bilješki", kaže majstor Perfumer Thierry Wasser.

Sadržan je u boji bezbrižno mužjaka u obliku boja s kvadratnim ramenima, Guerlainov L'Homme Ideal je vrsta zavodljivog i divljenja koji će bez sumnje okretati glave prijatelja i ljubavnika.

RELATED: 5 Essential woody mirisi za muškarce
RELATED: 5 bitnih orijentalnih mirisa za muškarce

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015