Vodič za kupnju savršenog zimskog mirisa

Anonim

Baš kao što ljudi mijenjaju odjeću s promjenom godišnjih doba, promjenom vašeg mirisa jednako je važno.

Zašto tako pitate? Tamo gdje su ljetni mirisi ponajprije svježi i osvježavajuće, zimske mirise trebaju se omotati oko vas poput kašmira, dok se privlače osjećaji topline protiv kože.

Biti u prijelaznom razdoblju hladnijih mjeseci, sada je savršeno vrijeme za istraživanje tih svježih novih mirisa i uvođenje izrazito čudnog mirisa koji će drastično poboljšati vaš ormar.

Gdje započeti

Toplina uzrokuje oslobađanje mirisa od kože, pojačavajući svaki miris koji nosite. Zbog toga preporučujemo da se miris uvijek primjenjuje na pulsne točke, jer tamo gdje je vaša koža najtoplije. Jeste li se ikad zapitali zašto vaš čist citrusi daju ljeti, ali zimi ne odlaze na udaljenost? Postoji nekoliko razloga za to.

Prvo, zimi sakrimo svoje tijelo više, tako da naša koža nije tako izložena. Zbog hladnijeg zraka, miris se također neće raspršiti oko vas, kao što bi to bilo u toplijim godišnjim dobima. Miris također dobro prianja na vlažnu kožu, au hladnijem vremenu naša je koža prirodno suha. Stoga je ovo savršeno vrijeme za istraživanje više headier mirisa.

Jesenski mirisi bi im trebali imati oštrinu pa potražite aromatične ili fougere mirise. Kad temperatura padne još dalje, razmislite o bogatim drvenim mirisima - onima koji vas osjećaju kao da sjedite pred užasnim logorom koji njeguje vaš jedini maltički viski.

Najbolji mirisi za hladnije mjesece

P Frapin et Cie 1697

Kao počast djedu Pierreu Frapinu, Béatrice Cointreau je započela P Frapin et Cie kako bi ponovno stvorila intimni dojam svog djetinjstva. Zbirka mirisa rasprostranjena je od topline, voća, cvijeća, tavana i jednostavnih užitaka njezinog djetinjstva koje su obojile dušu obiteljskog imanja u srcu konjaku. 1697 je bogat i naravno, ugodan miris s pikantnim notama rum, kože i konjaka.

Feuilles de Tabac Miller Harris

Ovo je jedan miris koji svaki čovjek treba imati. Jamčim da će svaka žena željno zamagliti vrat ako nosite ovaj miris. Nekad sam radio za Miller Harris u Londonu, a ovaj bi mi miris darovao samo ljudima koji sam smatrao dostojanima da dajem tu moć.

Miller Harris je obrtnička marka iz Londona, a parfemer Lyn Harris stvara miris koji je tradicionalno inspiriran modernim obratom. Feuilles de Tabac je topla i blago ljekovita s duhanskim lišćem, kubanskim cascarillo uljem i malajskim patchouli. Gospodo, primjenjujte s oprezom. Dame, pazite ako vaš muškarac nosi ovaj miris.

Crna By Comme de Garcons

Crna je idealan zimski miris ako se ne boji biti podebljan u svom izboru mirisa. Smokava, tamna i poput većine Comme de Garconovih mirisa, vrlo neobična. Koža, breza i pepperwood čine ovaj miris zarazna, ali čudno smirujuća. Ako volite svjetleće morske mirise, crna nije za vas.

Savjeti za vaš zadnji zimski miris

Postoji pet ključnih savjeta kako biste najbolje iskoristili svoj zimski miris i ne uzima znanost o raketama.

# 1 Izaberite teži miris
Teži mirisi su bolji s rezanjem kroz hladan, suhi zrak.

# 2 Koristite odgovarajuće tijelo za pranje ili deodorant
Ono što nikada ne želite je dva jaka mirisa da se sukobljavaju i kompromitiraju jedni druge. Koristite neutralno sredstvo za pranje tijela ili dezodorans kako bi se osiguralo da samo miris bude zvijezda izložbe.

# 3 Vlaži kožu prije aplikacije
Bez obzira na to je li to s odgovarajućim hidratantnim sredstvom ili necentriranim, to će vam pomoći. Moja omiljena muškarca je hidratantna kuglica u loncu poput vazelina. Vrlo muževan - jednostavno prskati i otići. Nema potrebe utrljati.

# 4 Nanesite svoj miris na šal ili kosu
To će ponoviti miris na mjestima gdje je najvažnije za vaš potencijalni datum (e).

# 5 Odaberite eau de parfum ili parfem u mjesecima hladnjaka
Ovo će se podnijeti protiv hladnoće bolje nego u Kölnu zbog toplijih mjeseci.

Zanimljivi Članci

Djevojke u kiši Remi Kozdra i Kasia Baczulis [NSFW]

Savage, Kendrick Lamar i Billy Eichner ukrali stil show U 2017 MTV Awards

Tash Oakley i Devin Brugman dobiti vruće jer je sada cool

Muški vodič za ljuljanje ljetnih pastela