Vodič za najbolju vjenčanja u Melbourneu i izrađen za mjerenje odijela

Anonim

Jedan od najvažnijih posjeda u životu čovjeka je skrojeno odijelo koje je sjedilo lijepo u ormaru uz cijenjene satove i zaboravljene fotografije bivših.

S obzirom na poteškoće potrebne za pronalaženje dobro opremljenog odijela u današnjem svijetu, uzeli smo slobodu da se usredotočimo na pretučeni stalak kako bismo lovili najsretnije Melbournea i napravili za mjerenje odijela. To su najbolje krojene odijela koje Melbourne ima za ponuditi.

Sarti Tailors

150 ulica Lonsdale

Za one nakon muške odijelo koja je doista posebna, pada u Sarti Tailors. Njihov kolektivni stručnjak ponosi se najljepšim odjevnim predmetima iza police kako bi osigurao snažnu izjavu kada izađete s jednim od svojih odijela. Da bi se postigla takva razina usklađenosti i mjerila majstorstvo, Sarti se oslanja na više od 100 godina kolektivnog iskustva u poslovanju odijelo. I da, također rade svadbene odijela.

Marke: Sarti

Američki krakovi

68 Bourke Street

American Tailors osnovana je 1950. u vrijeme kada je sve ono što se Amerikancima smatralo podebljano i moderno. Iako to više nije slučaj u stvarnom svijetu, njihovi odijeli još uvijek ostaju nevjerojatno snažni zbog dugog ugleda za poznavanjem kvalitete i obrtništva diljem svijeta. Mala veličina trgovine čini intimno iskustvo kupovine, a materijali za svoje odjeće prilagođeni su s izvora sve do Europe.

Marke: američki krojačice

Ermenegildo Zegna

Trgovina 1, 45 Collins Street

Službenici finog namještaja ne trebaju se upustiti u Europu da je postignu. Melbourne's vrlo vlastiti Ermenegildo Zegna trgovina je isporuku najboljih u ugovoriti i napravio po mjeri odijela s besprijekornom umješnost. Osim što prožima čisti europski šarm, stručna krojena odijela izrađena su i od australskog drveta i dizajnirana kako bi muškarci izgledali viši, tanji i širi u ramenima. Gotov proizvod nije jeftin, ali niti je kvaliteta potpisa marke.

Marke: Zegna

Suit Shop

1A Street Crossley

Trgovina odijela inzistira na osobnim priborom kako bi se osiguralo pravilno prianjanje, pa je prethodno obvezno rezervirati termin. Kipiće je obučio Patrick Johnson od P. Johnson Tailors, pa je prilično čvrst kladiti da ti momci znaju što rade. Odijelo ovdje traje otprilike 4-6 tjedana da stignu nakon prvog spajanja.

Robne marke: Suit Shop

Ulja ugljena za klesare

297 Lygon Street, Brunswick

U vlasništvu Melbournea otac i sin power duo Pino i Dominic Carbone, ova obiteljska tvrtka obećava vrhunske tkanine u svim svojim odjevnim predmetima. Što je još važnije, oni slijede tri glavna principa za njegovu izgradnju: Ispitivanje kvalitete, pažnja na detalje i zraku starinske elegancije škole koju nećete naći nigdje drugdje. Osnovana 1959. godine, par se pozirao kao ozbiljan kandidat u lokalnom poduzeću za krojenje. Oni također razonoditi za vjenčanje odijela, formalni odjeće, ugovoriti košulje i suvremene overcoats.

Marke: Carbone Master Tailors

P. Johnson

1 Street Crossley

Patrick Johnson i Tom Riley su vrsni gospodo koji je napravio P.Johnson ime koje je danas. Tim će voditi klijente kroz sve i sve što se tiče prilagođenih narudžbi iz mjerenja, tkanina i stilova. Ove informacije potom su letjele u Europu gdje je usputna odijela oživjela.

Brandovi: P. Johnson

RELATED: Vodič Sydneyju najbolje odijelo krojačice

Joe Black

149 Little Collins Street

Joe Black ponosi se stvaranju odijela za sve tipove muškaraca, jeste li profesionalni vještak ili odvjetnik.

Izvršene i izrađene odijela Joea Blacka oblikovane su da traju, dok je njihova trgovina slična muškoj špilji koja se konzumira s malom škotskom i hladnom pivom. T naslijeđe najbolja osobina? Prilagođeni odijela spremni su za samo četiri tjedna nakon konzultacija - savršeni za one last minute događanja.

Brandovi: Joe Black

Oscar Hunt

43 Hardware traka

Ako ste muškarac koji žudi za muškim maloprodajnim okruženjem okruženim svim stvarima, onda je Oscar Hunt vaš namjenski zalazak. Njihova odijela izrađena prema mjeri su na pravom mjestu s korisnicima koji su u mogućnosti isprobati zbirke ili se uklopiti među plišane kožne fotelje. Raznolikost je također dobitna osobina Oscar Hunt koji ima za cilj isporuku gotovih odijela koji odražavaju osobni stil.

Robne marke: Oscar Hunt

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015