Vodič za nošenje pruge poput Sartorial Rockstar

Anonim

Ormar pun boja s običnim bojama malo je teške prodaje. U nekoj fazi trebate nadogradnju, a pri vrhu popisa bi trebale biti pruge. Prije nego što su rođeni većina D'Margeovih zaposlenika, i ne vidimo ovo mijenjanje (ikad).

Ali, iako su pruge bezvremena, ali još uvijek postoji pravi i krivi način da to ide. Ovdje vam dajemo prljavštinu na prugama s dobrim i lošim, i ostavit ćemo vam galeriju za inspiraciju o tome kako ih ugraditi u svoju odjeću za suvremeni dan.

Nisko dolje na trakama

Stripes bi trebao biti glavna sprava svakog momka u ormaru. Ali to ne znači da ćete dobiti istu kilometražu od njih kao i vaši prijatelji. Postoje dvije vrlo jednostavne stvari koje trebate imati na umu, što vam pomaže u vođenju vaših izbora na kojem je stilu pravi izbor za vas i vašu opremu.

Vertikalne su pruge sjajne za vas. Neprekidne linije mogu dodati nekoliko iluzornih zareza na mjeraču vrpce. Neće promijeniti činjenicu da nisi šest tri, ali to je nešto.

Horizontalne pruge su drugačija priča. Ove naglašavaju širinu - drugim riječima, čine vas šire, ili grublje, ovisno o vašim postojećim dimenzijama tijela. Ako imate nekoliko dodatnih kegs koje želite sakriti od gospođe, razmislite o okomitim prugama iznad horizontalnih.

Sljedeći, razmatramo nekoliko različitih načina nošenja pruga, dodirujući se rasponu odjevnih kodova kojega se tip može javiti tijekom tjedna.

Gordon Gekko

Kada većina nas razmišlja o prugama, smatramo da je moć Suita Wall Street. I s dobrim razlogom: to je snažan izgled koji njeguje trajan dojam ako ga povučete s pravog. Unatoč činjenici da nitko ne voli bankare ili odvjetnike, ne možemo kriviti način na koji se odijevaju i gdje stavljaju pruge na tržište muških odjeća.

Uređivanje električne energije općenito zahtijeva kombinaciju pruga, ali ih drži različitim veličinama u širini i komplementarnim bojama. Obavi probni rad kod kuće prije nego što počini trostruku prijetnju ispred velikog sastanka.

Počnite s mekim prugama, osobito u konzervativnom uredu. Ako stari, debeli bokovi u kutnim uredima nose klesanu traku, to vjerojatno znači da još ne možete (ne). Plesne ili klubske prugaste veze malo su začepljene. Potražite prugaste kravate koje ne nalikuju na nešto od starog britanskog veslačkog kluba, a vi ćete biti postavljeni.

Stripes (za ne tako hrabrost)

Iako je dobro da se jednom pojave američki psiho izgledaju tako često i kuglaju se kao da ste 80-tih burzovnih agenata visoko na reaganizmu i ekonomičnoj ekonomiji, stvarnost je da svaki ured nije prijemčiv na električnu opremu. Možda ćete morati malo smanjiti, pa evo kako ukusno uklopiti pruge i usmjeriti svoje unutarnje investicijsko bankarsko kupanje diskretnije.

Zlatni standard kombinacija uzoraka na radnom mjestu je sljedeći: jedan za izjašnjavanje, dva ako se osjećate malo hrabro, tri ako ste nesmotreni i previše uloženi u ono što znači sprezzatura.

Deblji stripovi su teže upariti s drugim uzorcima. Bengalska pruga košulja bi trebala ići ispod običnog odijela i pratiti običnu kravatu; ostavite prozorske provjere i spotted veze kod kuće.

Smart Casual

Na drugom kraju spektra, mnogi tipovi plovidbe vječno neodređenog terena 'pametnih casual' s prugama. Stripes može raditi na seersucker blazers, casual košulje i semiformal hlače, tako da niste ograničeni da odgovara da samo dečki koji žive u New Yorku mogu nositi.

Kako bi se zadržala jednostavna, mogli biste nositi prugastu čizmicu ispod običnog šeširića, ili ga miješati i nositi neodgovarajuće hlače s košuljicom i hlačicama zimi. Ovdje, pruge bi trebale dodati malu točku razlike i ne prevariti vaš izgled s previše događa.

Mješanje okomitih i vodoravnih pruga nikada nije izgledalo dobro. Zapamtite zlatnu pravilu neodgovarajućih veličina uzoraka ako želite igrati tu igru.

Ako nosiš prugastu jaknu, pazite da kravata i košulja budu jasni da pustite odijelo da radi svoj posao. Ne pretjerujte se previše uzoraka.

Izbjegavajte neobične boje s prugama. Sve izvan konzervativnog triumvirtata bijele, sive i plave vrste nas podsjeća na berba čokoladnih omotača ili zatvorskih odijela.

Bazen Casual

Sa svojim nautičkim konotacijama, nije ogromno iznenađenje da su pruge faktor u casualwear dolaze u ljetnim mjesecima. Stripes nas podsjeća na sunce, plažu i ne daju previše af ** k o svemu. To je rekao, još uvijek postoji nekoliko osnovnih pravila koje treba razmotriti kada se oblačenje (ili dolje) za svoj lijen poslijepodne na ležaljkama.

Stripes ispušta nautičke vibracije, stoga pokušajte izbjeći druge nautičke simbole poput sidrenih otisaka ako želite ozbiljno shvatiti u karaoke baru.

Možete imati zabavu na jednoj strani svoje odjeće, a ne oboje. Nemojte kombinirati pruge s drugim uzorkom. Ako ste u nedoumici, nosite puno bijele i mornarice.

1/30

2/30

3/30

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone