Gimnastike koje će vas uvjeriti da nikada ne vidite dobitke

Anonim

Postizanje vaših ciljeva za zdravlje i fitness potrebno je više od gruntinga u teretani sat vremena na dan i dodavanje kelja na vašu prehranu. Prošetajte sobom za težinu i vidjet ćete mnogo pogrešnih pokušaja vježbanja. Ti dečki nisu samo stavljali sebe u opasnost od ozljede, oni su poraziti točku treninga na prvom mjestu.

Nemoj biti taj tip. Ispod su četiri uobičajena, a ponekad i opasna pogreška u teretanu koja bi mogla ubiti vaš napredak.

Kvaliteta procjene kvalitete

Vidjeli ste dečke koji izgledaju kao da žive u teretani, ali ne morate sakriti vreću za spavanje u vašem ormariću kako biste vidjeli napredak. Intenzitet je važniji od duljine vremena treniranja.

Bolje ti je od pola sata doći do punog leptira od pola sata za 2 sata. Uštedjet ćete vrijeme i dobiti bolji trening ako se gurne na rad na višoj razini intenziteta. Drugim riječima, to nije koliko minuta ste stavili, to je ono što radite s njima koji se broje.

Stavljajući previše naglaska na brojeve

Za razliku od bankovnog računa, viši brojevi nisu nužno bolji kada je u pitanju vaše vježbanje. Vaša konkurentska strana možda se želi pokazati pokretanjem 100 potisaka ili gomilanjem više težine, ali se oduprite potrebama.

Stavljajući više stresa na vaše tijelo nego što je spremno za rukovanje je siguran način da uzrokuje ozljede i postavite svoj napredak natrag. Budite strpljivi, povećajte težinu i ponovi postupno, a vi ćete živjeti da podignete još jedan dan.

Trenirajte samo za snagu

"Istezanje je za sissije. Stvarni muškarci podižu težine. "Taj stav stvara neuravnoteženu vježbu koja povećava rizik od ozljede i sprječava vaš napredak.

Ne želite zanemariti niti jedno veliko područje tako što ćete se fiksirati samo na jednu vrstu vježbe (npr. Samo trening snage). Snage sportaši trebaju kardio. Sportaši izdržljivosti trebaju snagu. I svatko može koristiti istezanje ili jogu radi izgradnje fleksibilnosti i pokretljivosti zglobova.

Razmišljanje o rezultatima samo se događa u teretani

Vježba je kritični dio zdravstvene i fitness puzzle, ali to je još uvijek samo komad. 23 sata dnevno da niste u teretani jednako važna, ako ne i više.

Vježbajte teško, pravilno jedite, pijte puno vode, dobivajte kvalitetan san - dobro zaokruženi pristup zdravlju bitan je za postizanje stvarnog napretka. Najbolji način za postizanje izvanredne kondicije tijekom dugoročnog razdoblja je da postavite svoj stil života kako biste podržali svoje ciljeve.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015