Harryovi stilovi oživljavaju ovo kontroverzno 80-ih dostupno

Anonim

Jastučići za ramena. Tamo smo to rekli. Poznati poslovnim magnatima iznimnih 80-ih i prljavih diskoteka kasnih sedamdesetih, ramena su od tada postala prljava riječ u svijetu suvremenog muškog nakita (i vjerojatno opće populacije).

Povijest se uvijek ponavlja i ipak i nakon desetljeća odsutnosti u muškom ormaru, Harry Styles želi biti čovjek koji će ga samostalno oživjeti. Na nedavnoj izložbi Victoria's Secret u Šangaju, britanska pjevačica izašla je u retro-nadahnutom odijelu zajedno s zamamnim tonom Miami Vice-a. Naravno, on je Harry Styles i vjerojatno će dobiti način nošenja krumpirove vreće, ali ovdje je zapravo više igara.

Prilagođavanje oko sredine torza zapravo je suženo poput suvremenog tankog tijela prije nego što se drastično širi prema ramenima. Ovaj je ikonski izgled dodatno usidren s grimiznim hlačama koje zapravo nisu toliko hardcore kao Brady Bunch, ali su ipak pristojan povratak do sada. Cijeli ansambl je ukrašen parom kubanskih petalih čizama kako bi dodali malo njuh i visinu u mješavinu.

Može li to biti kontroverzni izgled muškaraca koji se vraća? Razmislite bombarderske jakne s jastucima za ramena. Dopustit ćemo vam da odlučite.

1/5

2/5

3/5

Zanimljivi Članci

Kako nositi Cocktail Dress Code

Nevjerojatno Cool Loafers možete rock iz rada i igranja

Laguna Beach Bachelor Pad za vladanje ih sve

NBA All-Star Anthony Davis prkosi zakonima fizike i Dunks The Sun