Evo kako izbjeći izgleda poput krumpira u fotografijama

Anonim

Svi žele biti fotogeni, čak i mi ljudi. Žudimo za jedinom fotografijom koja nas čini da izgledamo kao da smo 8 puta zgodnija nego što stvarno jesmo. Jedan za Facebook, Twitter i Instagram profil sliku koja će uhvatiti oko djevojke naših snova. Evo pet jednostavnih savjeta i praktičnih pravila koja vam pomažu da češće izgledate bolje fotografije.

Nikad nemojte piti u ruci

Samo stavite piće na najbliži stol

Neki pametni čovjek jednom je rekao da nikada ne bi vaše fotografije snimljene s čašom za piće u ruci. Slažemo se, nije dobar izgled i često vas čini neugodnijim nego strašan. Piće se samo visi kao dodatni dodatak. Ovo pravilo uključuje pivo, vino i šampanjac. Jedno prihvatljivo piće je Pina Colada, ali samo ako ste na Windsurferu.

Znati koje gumbe treba napraviti

Uvijek jedan, nikad dno

Bilo da nosiš košulju ili blazeru (ili oboje), najbolje ste dobili svoju kuću kako biste mogli saznati koje gumbe treba napraviti. Prvo, ako nosiš kravatu, onda bi gornji gumb vaše košulje trebao uvijek biti gotov. Nijedna od toga nije loše vezano sranje. To je samo lijeno. Ako nosiš blazer, zapamtite (ako to učinite), a zatim provjerite je li to samo gornji gumb. Isto vrijedi i za dvostruke prsne kostime. Ako nosiš hlače (i nadamo se da jesi), provjerite je li i vaš letjeti.

Izbjegavajte znakove bande

"Što da radim s mojim rukama?"

Kako je ovaj trend uhvaćen s momcima koje nikad neću znati. Banda bi trebala biti rezervirana za pesky noćne klubove, a ne odrasli ljudi na fotografijama. Stavljajući ruku oko vašeg brata je u redu, ali pazite da stojite ravno i da ne bacate mir, peeps ili signal lutke.

Savršeno osmijeh

Prokletstvo, Josh!

Nema ništa loše u usavršavanju vašeg osmijeha i protjerivanja vaše unutarnje glave. Obratite pozornost na sve skupe fotografije sebe i naučite što NE učiniti. Previše se smiješi, prolazeći unakrsnim očima, prekomjerno treperi ili razmišljajući o pudingu, uzimajući tako ostakljeni izgled u oči treba izbjegavati. Jednom kada to postignete, to je tvoje za život.

Nemojte uvijek gledati fotoaparat

Samo ležerno biti Steve McQueen

Steve McQueen, Marlon Brando i Neville Bartos imali su jednu zajedničku stvar. Često su se otkucavali u iskrenim trenucima. Trenutke zarobljene u vremenu koje će živjeti za mnoge generacije koje dolaze. Ako ste svjesni da postoji kamera, a zatim ga zanemarite, usporite kretanje, zabavite se i sa srećom ćete zasjati u najljepšem trenutku.

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone