Evo kako da biste dobili veliku bez odlaska

Anonim

Bit ću iskren. Ja sam uvijek pitao: "Scotty, kako mogu dobiti velike ako ne mogu priuštiti članstvo u teretani i sva ta hrana?".

Ako zaista želite nešto, učinit ćete to

Danas ću se baviti tim zabrinutošću. Kao i sa bilo što u životu, ako zaista želite nešto onda ćete to učiniti. Razmislite o tome kada ste bili mali koji žele igrati video igre.

Završili biste cijelu svoju zadaću što je brže mogao doći do tog kontrolora. Ironično, ako vas netko zatraži nešto što ne želite raditi, onda bi bio normalan odgovor: "Stvarno sam zauzet, nemam vremena"

Ista načela vrijede za zdravlje i fitness. Bez obzira na kartice s kojima smo se bavili, svi smo sposobni prilagoditi se okolnostima i pronaći način kako bismo je uspjeli.

"Postoji ogromna razlika između nedostatka novca za jesti i jednostavno nemajući proračuna kako bi se osiguralo da pravilno jedete".

Nastavimo dalje riješiti problem s nekim likovima.

  • U Sydneyu, šalica kave počinje na oko 3, 50 dolara
  • Tjedni teretni klubovi prodaju se tako nisko kao 7, 95 dolara / tjedan

Zaključak: navike potrošnje uvijek se mogu ponovno procjenjivati. Trebate li zaista treći Cappuccino?

Ako je teretana pristup ograničenje, budite zahvalni što zdravlje i fitnes nisu definirani sa četiri zida i hrpa čelika. Pogledajte moj nedavni vodič za uzimajući ripped bez članstva u teretani.

Pronađite brdo, posjetite lokalni park, idite na šetnju, koristite svoje tijelo! Zadnji put kad sam provjerio, pushups, sit-ups i squatova nije zahtijevao dodatnu opremu. Ili činite većinu pokreta pronađenih u mom hardcore programu obuke.

Uzimajući u obzir hranu, važno je proračun, planirati i ostati konzistentan. Postoji ogromna razlika između nedostatka novca za hranu i jednostavnog izbora proračuna kako bi se osiguralo da pravilno jedete.

Većina ljudi koji mi kažu da "jednostavno nemaju dovoljno novca da bi potrošili pravu hranu", čini se da ga troše na druge poroke poput alkohola i kockanja. Nije li to smiješno?

Opet imam samo jednu stvar za reći i to je, ako zaista želite nešto, onda ćete to učiniti. Potrebno je samo osnovno osigurati da ste na pravom putu.

Ako vam je cilj važno, uvijek ćete pronaći način da se to dogodi. Pitanje nije "mogu li to priuštiti?" Već jednostavno "koliko to želiš?"

Scott Evennett je stručnjak za zdravlje, fitness i razmišljanje koji je služio u australskom zapovjedništvu specijalnih operacija (SOCOMD) kao australski zapovjednik

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Jason Derulo, Ryan Reynolds i Terry Crews

Rasvjetni kamion Rover x Brabus-Startech

20 najboljih muških casual jaknih za pametan i avanturistički

50 cool načina za rock afro