Evo pravi razlog zašto ne vidite fitness dobitke

Anonim

Jednostavno, opsesija stvara brz napredak. Svi mi govorimo o pronalaženju ravnoteže u našim mnogim životnim nastojanjima. No, u mom iskustvu, uravnoteženi pristup donosi sporiji i neprestani rezultati, au današnjem svijetu spor i stabilan jednostavno ne rezati.

U stvari, tijekom cijelog svog života, imao sam tendenciju da se pristupim čarobnom opsjednutosti i strasti, ali i stavljam u metode sprečavanja preranog izlijevanja. Ovo je moja ravnoteža za mene.

Maksimalna bol donosi maksimalnu dobit

Ta stara izreka

Umjesto da prolazim kroz život na stalnom usponu poput trčanja uz brdo, radije se prebacujem između ravnog sprintiranja i ravnomjernog hoda. Razmislite o tome kad krenete na vožnju, to sporo trčanje je tako dosadno! Nije prebrzo, a ne usporiti. To je umjeren izazov, bez puno boli. Sprint je ono što zahtijeva maksimalan napor. To je mjera moći, snage, vještine i izdržljivosti.

Tu je uvijek puno boli uključeni. To je najbrži put između točke 1 i 2, a obično nemate smetnji. Imate jasnu viziju, viziju tunela. Ne možeš misliti na bilo što drugo. To je kada se usredotočite samo na zadatak koji je pri ruci, to je vrijeme izvršavanja.

Hodanje je na suprotnom kraju ljestvice. Vi to namjerno olakšavate, vrijeme oporavka i opuštanja, vrijeme da se osvrnete na sprintnu fazu i ponovno poništite cilj za sljedeći zadatak. Ovdje moj um je slobodan za istraživanje, promatranje i čuđenje. Ovo je moje vrijeme za brainstorming i razmišljanje. Za mene, ovo je praznik, dan na plaži, vrijeme s mojom obitelji, vožnja na Harley.

Riječ 'opsesija' često dolazi s lošom stigmom nekima, ali za mene je to kako živim svoj život. Znate li zapravo definiciju opsjednutosti? Pogledajmo.

RELATED: Istina o korištenju peptida i kako utječu na zdravlje

Obzirno određeno

Pogledajte kako to loše želiš

Postoje tri ključne definicije za opsesiju:

  • Ideja ili misao koja neprestano preokupira ili ulazi u umu osobe.
  • Stanje koje netko misli o nekome ili nečemu stalno ili često, osobito na način koji je s velikom količinom strasti.
  • Aktivnost koju netko jako zanima ili provodi dosta vremena.

Možda mislite da sam luda, ali mislim da taj opis nije previše loš, da budem iskren. Dobiva me uzbuđena i gladna za moj sljedeći projekt. Vrijednost opsesije dolazi do onoga što je ta osoba opsjednuta.

Moje opsesije su ono što me tjeraju da budemo uspješni, a život zdravog progresivnog načina života je prioritet za mene. Prestani gledati opsesija u pogrešnom svjetlu i otvoriti oči na činjenicu da je to samo tako dobro ili loše kao ono što ste opsjednuti.

Opsesija dolazi od jednostavnih ciljeva

Razmislite o prvoj stvar koju ste ikada tjerali da to postignete

Sjećam se svoje prve opsjednutosti; Igranje FIFA (nogomet) na mom PlayStationu. Kontrolirajući koliko su brzo oni igrači mogli donositi odluke i igrati loptu s preciznom točnošću. Vidjeti igru ​​na zaslonu prije nego što se to dogodilo. Htjela sam biti sposobna brzo razmišljati u stvarnom životu, željela sam reagirati i igrati se tako oštro. Bio sam opsjednut kao dobar kao nogometni igrač virtualne stvarnosti. Tako sam.

Provodit ću svaki slobodni trenutak mog vremena u dvorištu i udarati nogom i igrati se s loptom. Udarajući ga na zid što je jače mogao i reagirati na odskočiti, poboljšati svoje reflekse i dodir. Pokušao bih provesti brzinu kako bih povećala brzinu i snagu, ponekad povlačenjem smeća ili smeća da bih dodao više težine. I nastavit ću studirati igru ​​i na PlayStationu i Fox Sportsu, svaki zadnji detalj poteza igrača. Ja bih bio kapetan svake momčadi za koje sam igrao (i ja sam).

Bio sam apsolutno opsjednut tim vremenom sve dok nisam osjetio da sam dosegao svoj vrhunac i izgradio čvrste temelje znanja. Onda je došlo vrijeme da se osvrnem i razmišljam i izaberem sljedeći zadatak; to je ljepušan velik dio kako sam se približio sve što sam ikad bio zainteresiran.

Kada sam na ovoj fazi, neću ograničiti koliko sati dnevno obvezujem na zadatke potrebne za napredak i naučiti, što znači da brzo učim i brzo napredujem. Kada ste opsjednuti, možete ići od početnika do naprednih u vrlo kratkom vremenu na zadatku.

Moj najveći odnijeti odavde je kada se uroniš u nešto, brzo ćeš napredovati i uspjeti brzo, ne drži se natrag niti dopustiti da te netko drugi drži. Probudite svoje snove bez obzira koliko su se ludi činili, da bi to moglo biti usredotočeno od drugih područja vašeg života, ali to je u redu, možete ih nadograditi kasnije.

Ostanite posvećeni svojoj strasti u životu.

Spremni za konačno izgraditi taj ripped tijelo?

Evo kako izgraditi konačan tijelo specijalnih snaga temeljenih na programu od 7 koraka koji je osmislio Scott Evennett.

Scott Evennett je stručnjak za zdravlje, fitness i razmišljanje koji je služio u australskom zapovjedništvu specijalnih operacija (SOCOMD) kao australski zapovjednik

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil