Evo zašto svaka osoba treba barem ulje u svom životu

Anonim

Neka se suočimo s njom: još uvijek je gotovo nemoguće reći samo o osobi s kojom posjedujete bocu brade bez pretpostavke da ste jedan od onih tipova. Smetnje spolnog tipa.

Moustaka vosak dobiva slično loš rap, unatoč činjenici da su oba ova dva proizvoda apsolutno ključni u održavanju vaše ljubljene dlake na licu ček (a što je još važnije, zdrava), trebate li odlučiti imati pravi pukotina na raste brada.

Budući da ćemo biti sekundarni, nema ničeg neugodnog izgleda da bismo razvili bradu, a sigurna je da sranje nije ništa čudno što želi biti udobno dok raste bradom.

Kosa na vašoj čeljusti jednako je vaţna kao kosa na vrhu glave, tako da ga možete tretirati s malo više poštovanja. Evo kako.

Što je bjelilo ulja ionako

Oni u osnovi djeluju kao vrsta poslije brijanja bez dijela brijanja

Ako ste ikada bili u nekom starom školskom brijaču ili trgovini za njegu novog doba, vjerojatno ste vidjeli bradnolje u onim medicinskim bocama koje imaju tendenciju da dolaze.

Borilažno ulje u osnovi djeluje kao dopustitelj za bradu, brkove i kožu ispod vaše dlake na licu. Općenito se sastoji od prirodnih ulja koja su odavno korištena za hidratizaciju i kondicioniranje, najčešće Jojoba, badem, ricinusovo ulje i Arganovo ulje.

Općenito se mirisaju prirodnim esencijama, u osnovi djelujući kao neka vrsta poslije brijanja bez brijanja.

Zašto bih ga počela upotrebljavati

Prednosti brade ulja su beskrajne

Prednosti brade ulja nekome tko raste bradu, održavanje brade ili čak samo zdrav sloj stupa je beskrajan.

Beards su tanji i wispier od normalne kose, što ih čini više skloni suhoći i oštećenja od svakodnevnog izlaganja elementima. Brada ulje pomaže hrani bradu na isti način na koji kondicioniranje čini vašoj kosi, pomažući da zadržite ne samo da se osjećate ljepše, već izgledate punije, zdravije i ukusnije. Da. Koristio sam tu riječ ukusna.

Tvoja koža je znatno tvrđa od kože oko lica, a kao i svatko tko je pokušao rasti bradom, strastveno će vam reći, nakon nekog vremena postaje krvavi iritantan.

Beards i brkovi imaju tendenciju da sisanje vlage iz vašeg lica kao ništa drugo, a nakon što prođete kroz određenu duljinu, nikakva količina moisturizer će pomoći neizbježan svrbež koji svaki strastveni beardsman mora izdržati.

Ulje brade može vam pomoći, ne samo omekšavajući dlake koje se susreću s vašim licem, već ostavljajući hidratantni sloj ulja na donjoj koži kako bi ga ublažio.

Brada ulje također općenito smrdi jebeni strašan, što je velika, suptilna alternativa Kölnu, ako ne želite dobiti Eau de Parfum sve u vašem brkovi.

Pitanja o uljnim bradama

Bearded upiti nisu to zbunjujući

Kako mogu koristiti brada ulje?

Ljepota brade ulja je u svojoj jednostavnosti. Nakon što vam je bradom dobro isprati (možete koristiti lice za pranje ili šampon, ali je dostupan nježniji bradinski pranje), jednostavno pritišćite 4 ili 5 kapi ulja kroz bradu s prstima, češljajući nakon toga kako biste osigurali jednaku primjenu. Voila.

Hoće li bradati ulje brinuti za moju bradu?

Oprosti, ne. Ulje brada će učiniti kosu koja raste na vašem licu mnogo zdraviji, ali brzina kojom se bradica povećava prilično je niz od vaše genetike.

Što je ovo bradavljevo mlijeko koje držim gledajući?

Balzam je uglavnom brada ulja ukoliko je pretvorena u hidratantnu kremu. Umjesto dolaska ulja kroz bradu, balzam brade zauzima klasičniji pristup vlažnom obliku, što vam omogućuje da radite u svojoj bradi i okolnoj koži.

Balzam brade ponekad ima i nešto čvršće držanje od normalnog brada ulja, što ga čini sjajnim za one koji žele kontrolirati duže, neobuzdane brade ili kratke, otupljive brade koje imaju više letenja.

Beard Oil Marke koje možete pogledati

Evo malo božanske intervencije s bradom. I ne, ne Isusa.

Kapetan Fawcett

Ricében Hall's Booze & Baccy

Preporučeni miris: Božić & Baccy u Ricki Hallu

Kapetan Fawcett su oko OG-a koji se dobiva kada je riječ o brigama i bradi. Plaćate dodatni iznos kapetanskog imena, ali čini proizvod gotovo ne razlikuje se od bilo kojeg drugog.

Kao takav, Fawcett su surađivali s nekim od najpoznatijih Beards u poslovanju, uključujući i spomenutu Ricki Hall i Jimmy Niggles.

KUPITI

Beardbrand

Četiri vice

Preporučeni miris: Četiri vice (duhan, kava, hmelj i kanabis)

Beardbrandovi su u današnje vrijeme zaista vodeći svjetski proizvođači brada, a dok su malo teže pronaći, njihov je raspon bez premca, protežući se od brade i balzama do brade, omekšavanja brade, setova za njegu, čvrste kolonjske i pravedne o svemu drugom.

KUPITI

Weirdy Beardy

Weirdy Beardy

Preporučeni miris: Djetlić

Koristeći sami, Weirdy Beardy australski je uzgajao i upravljao, miješajući ruke i ulijevajući bradajuće ulje u Sydneyu.

Oni nude samo dva mirisa, ali oboje su apsolutna kvaliteta, a nude i ručno izrađenu matenu pomadu ako želite zadržati svoju stvarnu kosu jednako elegantnom kao i bradom.

KUPITI

The Groomed Man Co

Mangrov Citrus je go-to ulje

Preporučeni miris: Mangrov Citrus

TGM Co. očito neće osvojiti nikakve nagrade za kreativnost u njihovom imenu, ali oni nude ozbiljno impresivnu paletu ne samo brada, već i šampona i sredstava namijenjenih za rad na bradi i kosi. Svestran i jednostavan. Sve je u ime stvarno.

KUPITI

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018