Herman Miller predstavio svoju prvu maloprodajnu trgovinu u New Yorku

Anonim

Herman Miller, sredinom stoljeća, dizajnirao je ovaj tjedan na području maloprodaje cigle i žbuke maloprodajnim brandom u New Yorku.

Smješten na lokaciji 251 Park Avenue South na Manhattanu, tlocrt trgovine uređeno je kako bi nalikovalo modernom domu. Svako područje predstavlja drugu sobu, koja prikazuje stilski dizajn i rješavanje problema za život, rad, blagovanje, spavanje i druženje. Zasloni i inventar predstavljaju spoj aktualnog i vintage Herman Miller namještaja, rasvjete i pribora, kao i niz komplementarnih proizvoda marki širom svijeta.

"New York flagship predstavlja prvi put u našoj povijesti da je raznolikost i svestranost naše ukupne ponude okupili na jednom mjestu", rekao je Herman Miller izvršni kreativni direktor Ben Watson. "Herman Miller i njegova obitelj marki su jedinstveni u snazi ​​i širini njihove ponude. Dovođenjem u život ovog jedinstvenog iskustva boraca, nadamo se da ćemo inspirirati sve naše posjetitelje da zamislimo bolja mjesta za rad i život. "

Michigan-based proizvođač je izgradio odani praćenje sredinom stoljeća dizajn navijača više od 80 godina. Ipak, unatoč uspjehu, njegovi su proizvodi uvijek dostupni samo online i u salonima. Maloprodajni koncentrator nikad nije bio dio plana tvrtke, do sada. Rukovoditelji nadaju da će NYC flagship pomoći proširiti publiku marke izvan svoje lojalne jezgre.

"Ljudi koji nas poznaju i vole, bit će posjetili, ali također smo doista uzbuđeni što se predstavimo onima koji možda ne poznaju marku Herman Miller, ali znaju naše djelo", izjavio je Linda Choong, potpredsjednik potrošača Herman Miller poslovanje.

Trgovina na dva nivoa je doista svaki san entuzijasta Herman Millera. Prostor je svijetao, otvoren i pozivan, prepuna omiljenih fanova poput Aeron stolica, Eames stolica i Bolster sofe. Prateći namještaj raznolik je dobro prilagođen pribor koji se kreće od posteljine do dječjih igračaka. Rado bi se sklupčali u kutu i nazvali ga kući.

Potražite u trgovini u galeriji iznad.

Zanimljivi Članci

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Predstavljamo Jess Lee Buchanan za Gloutir Magazine