Najsnažnije ikonske tenisice povučene samo jednom linijom

Anonim

Mislite da ste izgubljeni uzroci kao umjetnik jer samo privlačite figure štapića? Sada bi bilo dobro razmotriti. Ilustratori u dizajnerskom dizajnu Razlikuju se izbor najkvalitetnijih tenisica na svijetu koristeći samo jednu liniju.

Dva francuska umjetnika iza studija su destilirali nezaboravne udarce od Nikea, Pume, Reebok i još više do svoje suštine. Svaki crtež nastaje bez olovke ostavljajući papir, što rezultira vrtložnim skicama sastavljenim od neprekinute linije. Iako je jasno minimalistički, slike su iznenađujuće složene i obilježene pametnim detaljima.

"Često istražujemo koncept kontinuiteta kroz neprekinute linije kreacije. Vrlo smo povezani s ovom tehnikom crtanja, jer se obvezuje napraviti što snažnije izbore i tražiti učinkovitost što je manje moguće ", objašnjava Diferencijalno. "Iako su naše kreacije elegantne i minimalističke, naš kreativni proces sastoji se od nekoliko faza, od kojih su neki vizualno bogati i složeni. Mi uvijek trebamo vrijeme sazrijevanja da pustimo ono što nije sadržajno i uvjerimo se što ostaje smisleno i ima svoju vlastitu ljepotu. "

Pogledajte nekoliko njihovih dizajna iznad i pregledajte cijelu zbirku na stranici Differantly.com.

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru