Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Anonim

Dok se pripremaš za sljedeću snježnu oluju ili možda brzu vožnju u inozemstvu, morat ćete uložiti u pouzdanu, svestranu i naravno elegantnu mušku odjeću. Srećom, više robnih marki ulaze na tržište visokotehnološkim odjevnim predmetima za skijanje, planinarenje ili tugovanje zimske hladnoće kako bi dobili mlijeko u gradu.

Svaka nudi izbor gileta (aka prsluci), dolje ispunjen parkers, školjke i jednostavne sprej jakne, tako da ste sigurno pokriven u bilo kojoj situaciji.

Skupili smo marke koje vjerujemo da su vrhunac stila i kvalitete u današnjem muškom tržištu odjeće - još više modnih naprijed, a drugi pogodni za vašu sljedeću arktičnu avanturu. Pitanje je, što je pravo za vas? A gdje je sljedeća avantura?

RELATED: Vozila za zlostavljanje zimi

1/13

Hetrego

Godine 1916. Luigi Minardi osnovao je Hetrego malom obrtu posvećenom obradi i trgovini ukrasnih pera. Zahvaljujući ovom dugogodišnjem iskustvu, danas Hetrego nudi zbirku jedinstvenih odjevnih predmeta.

KUPITI

2/13

Crni Yak

Za posljednjih 40 godina, BLACKYAK i Dongjin Leisure razvili su se u planinarenju, odjeći i opremanju na otvorenom. Od prvog robnog branda "Dongjin Mountain" 1973. godine nastojimo postati jedna od vodećih tvrtki u vanjskoj industriji. Ne griješite, Blackyak je brand koji će vas odvesti na vrh Everesta.

KUPITI

3/13

Arc'Teryx

Arc'teryx uzima svoje neobično ime od Archeopteryx Lithographica, prvog reptila koji razvija perje za let i oslobađa se od ograničenja horizontalnog svijeta. Marka postavlja svoje ciljeve na sličnim uzvišenim visinama: graditi najfinije moguće proizvode za alpinizam, penjanje, vožnju na snijegu, planinarenje, trčanje i život između njih. Njihova težnja za savršenstvom znači da ne samo da sportaši i stručnjaci iz industrije isprobavaju nove opreme, čak i sami dizajneri ispituju proizvode u stvarnim uvjetima za sveobuhvatnu procjenu.

KUPITI

Zanimljivi Članci

Alejandra Guilmant ekskluzivno za poslastice! [NSFW]

Levon Muradian Photography [NSFW]

Lauren Engel trese ga s Aussie Babes za C-glave

Samo muške marke kupaćih kostima koje trebate za ljeto