Kako prihvatiti brutalne istine života ne možete mijenjati

Anonim

Koliko je stvari u vašem životu koje ste željele bile različite? Možda prirodna boja kose? Tvoja visina? Tvojim pravnim osobama? Ili gospodarstvo?

Ako ste htjeli, siguran sam da možete pronaći stvari koje biste željeli promijeniti u sebi ili svijetu u kojem se nalazite. Ali želimo li doista željeti biti stalna želja da promijenimo ono što nam život doživljava?

To je gotovo nemoguće. Istina, pomisao da trebate promijeniti nešto što ne možete odvesti daleko od vas živi život upravo u ovom trenutku. Neprihvaćanje je jedan od najvećih uzroka patnje.

U svijetu koji je spustio slušalicu pokazujući svima kako su savršeni i kako je nevjerojatan život, neprestano se želimo mijenjati i poboljšati. Ideja o tome što je savršeno odvela nas je od prihvaćanja savršenstva onoga što jest.

"Kontinuirano pokušavamo kontrolirati naše živote, a ne biti u stanju protoka".

Siguran sam da postoje stvari koje biste željeli promijeniti. Imam nekoliko prijedloga za vas. To vam može osloboditi potrebe za promjenom kao nikada prije.

Izaberite ovo

Koliko god vam to moglo zavarati ili biti teško čuti, sve što doživljavamo odlučili smo iskusiti. Ako možete prihvatiti ovo, onda umjesto da gledate stvari s presudom o tome zašto pokušati gledati na ono što dobivate od iskustva? Zapitajte se: Što sam naučila o sebi?

Osjećam sve

Obično nisu okolnosti ili stvari koje želimo promijeniti. Uistinu, osjećamo se u tome što više ne želimo doživjeti. Dakle, umjesto da se opirete, zagrli kako se osjećaš zbog toga, ne pokušavajući se riješiti emocija. Ovo je veliki korak u konačnom dopuštanju da se slobodno osjećate u vašim trenutnim okolnostima.

Zrno pijeska

Zamislite da ste se vratili natrag na svoj život nakon što je učinjeno i prašine. Ako ste uzeo sve stvari i trenutke za koje ste mislili da su bili važni u to doba, vjerojatno biste mogli ispuniti cijelu plažu zrncima pijeska koji predstavljaju svaki trenutak. Ponekad smo tako zaglavi na stvari za koje smatramo da smo zaboravili veliku sliku. Uzmite ono što mislite da je važno kao zrno pijeska i krenuti dalje. Postoji mnogo više za vas da doživite. Zašto dopustiti da jedna stvar preuzme sav prostor kada se život toliko instalirao za vas?

Dokaz

Prijatelj je proveo ove tri stvari. Izuzetno je sretna zbog mogućnosti života - bez obzira na njezine okolnosti. Bila je osamnaest godina kad je skoro umrla u nesreći s padobranom.

Čudo je preživjela. Ona je slomila leđa i rekli su joj da više nikada neće krenuti. Ponovno je hodala, iako još uvijek ima posla s njezinom ozljedom koja bi utjecala na bilo koji od nas. Jedan od njih je da ona ne može kontrolirati njezin mjehur. Svakodnevno se mazila.

Tražio sam sreću dok me prihvaćanje nije donijelo sreću.

- Noah centineo (@ noahcent) 20. kolovoza 2018


Nevjerojatna stvar je njena razina prihvaćanja. Ako ste je upoznali, ne biste mogli reći da je čak i njezina komplikacija postala faza. Njezina žeđ za životom nevjerojatno je. Podsjećam na to da u životu mogu biti stvari koje se ne mogu promijeniti. Ali, možemo ih prihvatiti. Prihvaćanje tih stvari je sve. Dar života je nešto vrijednije. Nikada ne smije biti opljačkana od strane našeg nema volje da prihvati ono što jest i uživamo u mogućnostima ovog prekrasnog putovanja koje zovemo životom.

Dakle, prestanite igrati male. Odvojite vrijeme da prihvatite svoj život za ono što jest. Tada ćete uvidjeti da se vaše okolnosti neće promijeniti samo kako bi vam pružile podršku na način koji nikada niste mogli zamisliti. Ali također možete napokon dobiti osjećaj sreće bez razloga.

Zanimljivi Članci

50 načina da se sruši siva kosa i bude kralj srebrnih lisica

Simone Holtznagel x Gumball 3000 Get Racy za pogodak

Kako nositi šal (i gledati Trés Europske radiš)

Watch Trailer za novi James Dean Film 'Life'