Kako se oblačiti kako bi impresionirala kad ste na odmoru

Anonim

Za neke od vas sretnih gadova, siječanj je sve o ležanju uz bazen i zaboravljajući da ste zarobljeni u nesretnom uredu s četrdesetominutnom putovanjima negdje.

Ali dok je negdje uobičajeno uživati ​​u športu na plaži, malo smo razočarani što je godišnji odmor u tropima postao pravi časnik da se oblačimo kao da ste mamurluk i da odgovarate na vrata Ubereatsa.

Nadam se da ste ugledni kritičar Bintang-singlet publike poput nas. Ali ako ne, sastavili smo brzi vodič za odijevanje, budući da svi znamo da svijet zaslužuje mnogo, mnogo više od brutalno prosječnih sarkastičkih napora prosječnog Aussie puntera u inozemstvu.

Pack Essentials (i biti bezobzirno o tome)

Putno svjetlo kao nomad. moderan nomad

Problemi s prtljagom gotovo uvijek ubijaju praznik, a obično počinje s overpackingom.

Možete uživati ​​u čvrstom jednodnevnom odmoru s dobro organiziranom torbicom (ako ste sretni da operete osnove za ponovnu uporabu). Nemojte biti frustrirajući trideset kilograma beskorisnih sranja i čitav način o tome kako vam se teško može nositi sa svima, ili koliko je sranko čekati da područje za prtljagu pljune u vašu opremu.

Praznici nisu za čekanje u redu kako bi provjerili prtljagu, a zatim platili smiješnu premiju za to. Definitivno nisu zbog oplakivanja izgubljene torbe koja se negdje odvezla nad Pacifskim otocima. Spakirajte svjetlo, budite nemilosrdni i lakše ćete se odijevati na odmor. Čak smo dobili vodič za to kako to ispravno raditi.

Učinite vaš hotel i odmaralište bez bintang-zone

Razmislite o platnu prije singleta

Australci su kultivirali jedinstvenu reputaciju za stvarno, stvarno, lako kad je riječ o njihovom ormaru u inozemstvu. I to je sranje.
Vjerojatno se razbjesnete kada se bokovi na putovanju putuju u grad, izgledaju poput vrećica, ili kada posjetitelji festivala napadaju lokalne pekare s odvratnim stilskim odlukama. Mještani vjerojatno osjećaju isto kao i turisti.

Zato umjesto ratty singla nosite opuštenu platnenu košulju. Jednako su udobni, i odvest će vas kroz vrata u izuzetnim dijelovima grada. Prebivališta su nužna, ali pakiraju i chino kratke hlače. Stvar je u tome što bi drugi Australci mogli odjenuti do najnižeg zajedničkog nazivnika - ali to ne znači da i vi trebate.

Donesite jedan ili dva lijepa (ish) odjeća

Osigurajte da je mjesto za ručak ili večeru prikladno

Vrijeme je za povratak, opuštanje i tan, ali i dalje ćete vjerojatno završiti odlazak u restoran ili (ako ste stvarno dosadni) ići ćete u kupovinu u ljepšim dijelovima grada. Plaća se za pakiranje barem jednog izgleda pametnog kopiranja - chinosa, košulje i mugavaca - ako namjeravate pogoditi pločice ili provjeriti neke od prestižnih zglobova u gradu.

Gledajući dio pokazuje poštovanje prema lokalnom području i stanovništvu i može otvoriti prilike koje zasigurno nećete primiti ako nosiš singl koji nije ispran za tri dana i par boardija koje ste ukrali u školama još 2005. godine.

Up Tvoja igra sandala i tenisica

Nokti su udobni i dio australskog kulturnog iskustva, ali oni su rijetko (tj. Nikada) laskav i prilično grubi na nogama ako u nekom trenutku imate dugu vožnju. Zamijenite ih sandalama (ne skupe stare osobe koja "masaže" noge) i da ćete imati bolji odmor za to.

Sandale su sazrele daleko iznad svoje reputacije kao obuće za rasne dječje boomere i umirovljene europske turiste na prvom putovanju u Australiju. Pronađite nešto što ne izgleda kao krokodil ili hipster Birkenstocks vašeg univerzijskog glasača, a moći ćete se prebaciti iz bazena u lokalne barove bez ikakvih problema i neodobravanja pogleda od mještana.

Ako vam je potrebna pomoć, ovdje smo napravili nedavnu značajku na sandalama koje prolaze ispitivanje D'Margeovih njuškanja.

Ali ostavite velike stvari iza

Saint Laurent nije Laurent na odmoru

Dok ste u nekom trenutku tijekom izlaska u neki ukusni restoran ili klub, još uvijek ste na nepoznatom mjestu.

Praznici dovode do poremećaja u rutinu, susreću se s čudnim backpackerima u vašem hostelu, lokalnim stanovnicima koje ste zaboravili na vrh i općenito nekontroliranom okolinom u kojoj se stvari mogu izgubiti, oštetiti ili stegnuti. Općenito, samo trebate donijeti odjeću ili pribor na odmor koji neće uzrokovati živčani slom ako ih izgubite.

To ne znači da ljudi izvan Australije imaju veću vjerojatnost da prožimaju vaše stvari, ali općenito, blagdani donose malo dodatnog kaosa, a posljednja stvar koju trebate je izgubljeno poslijepodne panike koja traži ispod ležaljki i hostelskih kreveta za nestalog sata ili predaka bling. Ostavite luksuzno sranje u kući, hvala vam kasnije.

Nemojte zaboraviti kožu

Zapamti: Nisi nepobjediv poput Bonda

Neka se suočimo s njom, blagdani mogu staviti stres na vaše tijelo. Blaga hrana, prekomjerno sunce i dodgy kokteli sve pridonose ne izgledaju najbolje (sjetite se djece, "dodir sunca" nije kompliment).

Važno je održavati redovitu rutinu za njegu kože kada iskoristite svoje vrijeme. Sve što trebate je mala kade s hidratantnom krema i vlažna krema u vrećici. Ako je to previše za pitati, vjerojatno možete kupiti nešto dok ste tamo.

I što god radite, bokovi, uvijek nose krema za sunčanje. Vaše narcisoidne priče o Instagramu o bijelim plažama u Bali mogu biti malo šale, ali izgledaju poput skupljene kožne torbice op-trgovine ili dobivanja raka kože, nije.

Brandovi koje ćete htjeti na sljedećem odmoru

Venroy

SHOP VENROY

Orlebar Brown

SHOP ORLEBAR BROWN

J posade

SHOP J.CREW

1/10

2/10

3/10

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ed Westwick, David Gandy i Dougie Poynter

Učenje čvrste gospođe Look

Najbolji blazers i marke za muškarce za kupnju Right Now

5 Must-imati muške svijeće za gospodin