Kako svladati savršen osmijeh koji će doslovno zaustaviti vrijeme

Anonim

U jednom trenutku, vjerojatno ste čuli da znanstvenici kažu kako je potrebno više mišića da se namrče nego da se osmijeh. Kažemo

,

ti znanstvenici jasno imaju previše vremena na svojim rukama, ne bi li trebali izliječiti rak ili nešto drugo? To bi stvarno bilo nešto za osmijeh.

Također kažemo, vicevi i kliseri na stranu, vaš osmijeh je jedna od vaših najboljih sredstava. Smiješak prenosi prijateljstvo, pouzdanost, atraktivnost, karizmu - sve stvari koje nikad ne boli da imaju više u vašem životu. Dakle, s tim na umu, ovdje je 5 načina da dobijete zvjezdani osmijeh koji ste oduvijek željeli.

Ravne zube

Dobri zubi dolaze u mnogim oblicima i veličinama, ali svi imaju jednu zajedničku stvar: oni su ravni. A-list osmijeh započinje pravilnim usmenim poravnavanjem - što, zahvaljujući brojnim blagoslovima moderne tehnologije, više ne znači kapsule iz skupa Šutnje Jaganjčeva . Imate nekoliko mogućnosti:

Braces: Čujemo je za ortodonciju starog ökota. Braces su dugo priznanje tretman ako ste u potrazi za izravnati svoj osmijeh. Odaberite između:

Tradicionalni: Tradicionalni remenovi su najjeftiniji izbor. Ortodontski radovi nisu poznati po tome što su proračunski prihvatljivi, no privlačenje klasičnim štitnicima smanjuje troškove što je više moguće. Jedini ulov jest da su oni najvidljiviji oblik ispravka.

Jasnoća Napredno: jasnoća podupire uzeti tradicionalne proteze jedan korak dalje. Izrađeni su od finog zrnatog keramičkog materijala koji se uklapa u prirodnu boju zubi, a njihovi izuzetno maleni prozirni nosači su manje vidljivi i ugodniji.

Anonimno: Za još diskretniju preobrazbu, probajte anonimne zagrade. Anonimni zavoji su jedino potpuno prilagođeno liječenje koje se nalazi iza zuba. Oni su skuplji od prethodnih opcija, ali kompenzacija je totalna nevidljivost.

Invisalign: Invisalign je jedna od najpopularnijih mogućnosti za odrasle pacijente jer je praktički nevidljiva. Invisalign usklađivač je lagana, čista, plastična kućišta koja su oblikovana da bi se prilagodila zubima. Redovito se zamjenjuje s novim usklađivačima koji bliže i bliže prenose zube svojim savršenim osmijehom i lako se mogu unijeti i odnijeti za obroke ili posebne prigode. Invisalign zahtijeva više strpljenja za postizanje željenih rezultata, ali također vam daje veću fleksibilnost.

Također pokušajte Smith Direct Club - velika pristupačna alternativa za Invisalign.

Bijeli zubi

Strašni zubi na svijetu neće zatvoriti poslovni posao - ni pečati bilo koju drugu vrstu posla - ako su oni boja cheddar sira. (To je bruto samo razmišljati o tome, zar ne?) Bijeli osmijeh je potrebno ako želite impresionirati. Opet, postoji nekoliko opcija koje mogu odgovarati bilo kojem proračunu.

Izbjeljivanje zubi: Ovo je ne-pametan. Idite dolje do lokalnog dućana, pokupite zubnu pastu za izbjeljivanje iz marke po vlastitom izboru i kistom. Posebne kemikalije i abrazivi u pasta za zube izbjeljuju zube uklanjanjem površinskih mrlja tijekom 2 do 6 tjedana. Kada se koristi nakon profesionalnog postupka ublažavanja, zubna pasta za izbjeljivanje može pomoći u održavanju rezultata.

Izbjeljivanje u uredu: profesionalni tretman za izbjeljivanje je najdramatičniji način postizanja briljantnog seta biserno bijelaca. Izbjeljivanje u ordinaciji je siguran, neinvazivni stomatološki zahvat koji podiže duboke mrlje iz zubne cakline. Na zube se primjenjuje formula za izbjeljivanje receptora, a zatim se aktivira pomoću UV svjetiljke 15 minuta. Zahtjev se može ponoviti 2-3 puta. Za manje od sat vremena, uredu možete napustiti zubi sa 12 sjenila bjelji.

Izbjeljivanje: Izbjeljivanje tvori vodikov peroksid iz reakcije između karbamidnog peroksida i vode. Dostupne su mnoge metode, uključujući bojenje olovaka, gelove, trake i lasersko izbjeljivanje. Dok izbjeljivanje obično vraća zube na svoju prirodnu boju, izbjeljivanje se može izbijeliti izvan prirodne boje.

Kitovi za izbjeljivanje: Setovi za uzimanje kućanstva ne daju instant rezultate, ali još uvijek mogu ukloniti teške mrlje iz zuba tijekom 2 tjedna. Kitovi za izbjeljivanje uključuju posudu za usta (po mjeri, ako je opremljen od strane stomatologa) ili trake koje omogućuju lakšu primjenu gel za izbjeljivanje. Osvježite osmijeh svakih nekoliko mjeseci dok izbjeljivački učinci istroše.

Izbjeljivanje zubi izbjeljivanja zubi

Sjeckani i slomljeni zubi

Caklina koja pokriva vaše zube može biti neko od najtežih tkiva u tijelu, ali nije bespomoćno. Spustite se na pogrešnu stvar ili uzmite pijani pištolj na lice i mogli biste se naći sa zgnječenim, slomljenim ili lomljenim zubom (i ozbiljno poderanim egom). Pogledajte zubara što je prije moguće kako biste postavili osmijeh na prava.

Punjenje i lijepljenje: Minimalne oralne ozljede mogu se riješiti dentalnim punjenjem ili vezivanjem. Lijepljenje koristi zubnu kompozitnu smolu koja je oblikovana da izgleda kao prirodni zub i pričvršćena za oštećeno područje ultraljubičastim svjetlom. Idealna je za male čipove, osobito na vidljive prednje zube.

Kruniranje i skrivanje: U ozbiljnijim situacijama, može biti potrebna zubna kapica ili kruna. Krunica, ili kapica u obliku zuba, koristi se kada se veliki komad zuba prekine ili je prisutna značajna količina propadanja. Krunice se mogu izrađivati ​​od nekoliko različitih materijala, od kojih svaki ima svoje prednosti i nedostatke. Odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim specifičnim potrebama.

Usluga za usne

Zubi nisu jedini bitni element magnetskog osmijeha. Vaše usne trebaju i ozbiljnu TLC. Srećom, dobivanje boljih usana ne zahtijeva nikakve lijepe tretmane ili alate (osim ako to ne želite).

Proizvodi za njegu: Prva i najvažnija komponenta rutine njege usana je hidratacija. Piti vodu. Puno toga. I pokušajte izbjeći lizanje usana. Zajedno, ove dvije jednostavne stvari idu dug put prema održavanju vašeg pucker lijep. Za ispucane usne, pokupite balzam za usne i piling ako je potrebno. Oba se proizvoda mogu kupiti na jeftinoj, ali možete se odlučiti i za luksuzne luksuzne cijene ako je to vašu brzinu. Ako se skrivanje zaista dokazuje problemom, uložite u ovlaživač zraka za zamjenu vlage u suhom zatvorenom zraku i održite usne hidratizirane. I na kraju, ne zaboravite zaštititi svoje usne od opeklina poput bilo koje druge kože na tijelu. Ulagajte u hidratantnu ili balzam s SPF-om i redovito ga nosite.

Praksa taj osmijeh

Praksa je savršena i da, čak i vaš osmijeh može imati koristi od nekoliko proba. Znaš one lažne osmijehe koje vidiš od rabljenih prodavača automobila i gubitnika na reality TV natjecanjima? Nemoj to raditi. Želiš osmijeh koji osvjetljava sobu, a ne osmijeh koji izgleda fizički bolno.

Pravi osmijeh uključuje i usta i oči. Odakle dolaze noge vasa, ali karizmatični osmijeh vrijedi žrtvovati malu kožu oko očiju. Pustite ih da se crnu, pokažu onaj vrh zuba (pogotovo sada kada ste ih tako dobro izgledali) i razaberite onaj osmijeh.

Sada je to lijep osmijeh, šampion.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015