Kako popuniti vašu mušku pozadinu

Anonim

Prije dana baršaka i neodgovarajućih tetovaža za rukavice, kako bi se označio dolazak nečijeg muškosti, postojao je običan stari trag.

Ta kratka kosa lica koja je savršeno sjedila između "Ive 'je gore za više od 20 sati" i "Mumija, wow! Ja sam pravi čovjek sada ", i dalje će biti glavno sredstvo za muškarce širom svijeta koji žele vladati grubim izgledom s nekim elegantnim suzdržljivostima.

S beskrajnim sastavom ikonastih muškaraca koji su zagovarali izgled u prošlosti i nastavljaju to raditi i danas, vrijeme je da vam pružimo veličanstveni vodič gada za posjedovanje vlastite podloge.

Očistite obrijane i škrgutne, van je definicija muškoga. Razvijajte se i gledajte.

Prednosti Stubblea

Prvi korak u ubojitoj podlozi je u potpunosti do Majke prirode. Ako niste blagoslovljeni s obiljem folikula lica onda će vas malo više raditi s onim što imate. Na pozadini strane, ljuljanje styled stubble može uvelike poboljšati vaše lica značajke (ili nedostatak istih) naglašavajući linije čovjeka lice.

Nema izrezanih čeljusti? Nema problema. Stubble pomaže u pružanju toliko potrebnog ruba kako bi se istaknula gdje završava frontalna regija vašeg lica. Ova jednostavna hacka za njegu također može raditi i za velike ljude koji često imaju pitanje njihovih vrata kako se miješaju u bradu. Malo gnjecenje može dugo ići ovdje.

Posjedovanje 5 sati sjenke

Nakon što je brada rasla do duljine od oko 2-3 mm, dohvatite podešavajući bradavicu s podesivom zaštitom koja vam može pružiti unaprijed određene dubine za brijanje. Ako ste oldschool, škare s kratkim stražarom također će obaviti posao.

Pobrinite se da, kao što ste obrezivanje, izvršavate više prolaza dok provjeravate zrcalo za sve propuštene mrlje - vrat, bokove, bradinu i ispod ušiju. Ne možemo to dovoljno naglasiti, budući da je netko tko je izašao u javnost s 3/4 smeđim obrijanim licem.

Jednom kada ste zadovoljni ukupnom oplatom, operite lice kako biste uklonili kosu i osušili ručnikom. Zatim stavite par školskih škarica koje su vam korisne za čišćenje krajnjih vrhova vaših brkova, što je obično teško dobiti s trimerom.

To vrijedi i za vašu Adamovu jabučicu koja će trimer rezati neujednačeno. Bilo koja druga zamršena dlaka također treba ukloniti škarama ili trimer bez straže. To su najbolje uočene pod pristojne kupaonske rasvjete.

Ovisno o vašoj stopi rasta, uobičajena obrada stupa se javlja oko svakih 2-4 dana za većinu muškaraca. Ostavite ga više i odlazite u bradati teritorij.

Njega kože za kosu lica

Iznenadili biste se, ali puno muškaraca zapravo izrasta svoje slamke zbog iritacije kože uzrokovanih redovitim čistim brijanje s britvom. Svaki put kada se čovjek obriše briše, on u suštini uklanja tanki sloj kože s kosom, tako da opetovano brijanje može imati suhe i štetne učinke.

To je osobito istinito ako mu ne dopustite da se koža pomlađuje prije vašeg sljedećeg brijanja.

Provođenje savršene podloge također može imati sličan učinak, ali u manjoj mjeri. Zbog toga preporučujemo da koristite i dobru hidratantnu kremu u skladu s vašim bradom. Brandovi kao što su MILK, Lab Series i Bull Dog pružaju savršenu pratilicu u pomaganju vašoj koži da ostane zdrava kada se ide prema izgledu.

Ići čvrsto

Koliko podržavamo hrapav izgled, to nije za sve. Tri razloga zbog kojih bi muškarac trebao razviti svoju glupost je:

  1. Izbjegavajte izgled s bebom
  2. Za upravljanje osjetljivom kožom zbog brijanja
  3. Za slijetanje izgled između braće i čistog brijanja

Ono što definira faktor o tome zašto ne biste trebali rasti zub je prilično očito - jednostavno ne možete. Kao što je spomenuto, samo neki ljudi su blagoslovljeni čak i rastom dlake na licu tako da za one od vas koji ga nemaju, čuvajte ga čistim. Ne postoji ništa krhkiji od vašeg potencijalnog datuma nego smežuran slamnati pramen, koji nikad nećete prići - to također znači da nećete biti ljubavni za vas.

Održavanje je prilično lako, otkrio sam, ali ako ste lazier od mene onda nemojte gnjaviti s podmetački izgled. Svakih nekoliko dana uzima TLC, a ako ste polagani tip, onda ćete izgledati kao da živite ispod mosta ni u kojem trenutku.

Kaže bradati mudrac.

Dakle, s ovim savjetom, ostavit ćemo vas do vaših bradavica i naše galerije inspiracije. Gandhi je jednom rekao: "Ako možeš uzgajati, onda popišite." Ne stvarno. Upravo smo to napravili. Ali ako je Gandhi imao slamu, to je ono što će reći.

Kliknite kroz galeriju za inspiraciju i izgled slame

1/21

2/21

3/21

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ed Westwick, David Gandy i Dougie Poynter

Učenje čvrste gospođe Look

Najbolji blazers i marke za muškarce za kupnju Right Now

5 Must-imati muške svijeće za gospodin