Kako strijelite plavu kosu kad nigdje niste blizu plaže

Anonim

Zaboravite na 'dapper' i 'dandy'. Čovjek bi uvijek trebao težiti stilu bez napora kako je namijenila Majka priroda. Govorimo o kosi na plaži i to vjetrovitim načinom na koji sjedi u stalnom vjetrovitom pogledu koji krikne: "Imam sol u mojoj kosi i ne zanima me, duuude". U redu, možda ne i dude.

Ipak, to je kad su muškarčeve brave najgore, plutajuće i (usprkos malom pijesku), da izgledaju najbolje. Ali kako se postiže kosa na plaži kada nigdje u blizini pijeska i surfati?

Gledaj i uči. Ovo je vaš jednostavan vodič za postizanje neodoljive plaže tijekom cijele godine, čak i ako nigdje niste blizu plaže.

Razbijanje dolje

Dodaj malu dužinu

Najočiglednija stvar vjerojatno je najvažnija. Postizanje dlake na plaži zahtijeva duljinu kose. To znači da ćete morati ukloniti zujanje i pokušati provjeriti kratku leđa i stranu izgledati ako ste ozbiljni o dovesti surf vibes na folikula.

Nemojte ići punim hipijom. Sve što je potrebno je malo duljina na vrhu - mislim srednje duljine kose i najmanje palac rasta na stranama, natrag i krunu.

Dobiti malo prljavo

Držite hlače na tigra. Tajna za rekreaciju dlačice na plaži bez slanog zraka je dopuštajući da prvo postane prljava. Ne znači da su razine prljavog dreadlocka.

Govorimo o vašem sljedećem danu nakon dvorane za kosu ili nekoliko dana između ispiranja kosu bez šamponiranja. To bi moglo zvučati nehigijensko, ali prirodna ulja izlučena vašim folikulima su daleko učinkovitija u radu s vašom prirodnom strukturom kose i dobivanje vam plaže za kosu spremni od bilo kojeg proizvoda.

Investirajte u pravi proizvod

Rekavši to, još je uvijek važno dodati pravi proizvod u svoje preznojene brave, tako da ćete izgledati više surfera nego serijski ubojica u šumi.

Tipično, sprej slane vode je najbolji (za razliku od gela, koji dodaje previše sjaj i ukočenost na kosu). Sviđa mi se Bumble & Bumble Surf Spray, Kerastase Spray a Porter, KMS Hairplay, O & M Surf Bomba, Murdock London Sea Salt Spray, Redkenovi modni valovi, Schwartzkopf OSiS i Kevin Murphy Hair Resort.

Također, za dečke s tanjom kosom, kosa na plaži će zahtijevati zadebljanje. Ključni proizvodi uključuju Toppik Fiber Hold Sprays, Schwartzkopft Fuller Hair, Andalou Thickening Spray, REF Sprejni Sprej, My Organics, REF 215 Thickening Spray i Ojon Volume Advance Thickening Spray.

Aplikacija

Bodovanje (i uspješno ljuljanje) dlačica na plaži je šetnja na plaži. Počnite uzimajući kosu mokro i pat suha s ručnikom.

Zatim nanesite zadebljivi sprej izravno na kosu, a da ga ne napunite. Uhvatite sušilo za kosu, isušujte prema gore, usmjeravajući mlaznicu prema stropu. Neka kosa odskočiti gore i dolje s zrakom i raditi prste kroz komade.

Jednom zadebljan, koristite dlan vaše ruke da ravnomjerno širite sprej za sol oko vaše kose, usredotočujući se na komade koji se osjećaju / izgledaju previše paperjast (obično obično). Pustite ga da sjedne na minutu ili dvije i jednom postavite, iskoristite ruku da povucete kosu i stisnete je. Nemojte se igrati previše; cilj je ovdje neuredan, a ne poliran.

Sada, ostavite kuću svojim vjetrovima, plažom kosom s najboljim plivačima. do supermarketa.

Završne riječi

Ključ za kosu na plaži ulaže u dobre proizvode za kosu, a zatim ih, naravno, rade u vašem danu.

Pokušavajući s primjenom i sušenjem na puhanje će se izjednačiti s plavokotom, debelom kosom koja izgleda upravo kao da ste ustajali iz vode Ljetnog zaljeva - čak i ako živite usred ničega.

1/22

2/22

3/22

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil