Kako strijeljati traper i izgledati strašno to učiniti

Anonim

Saznajte kako nositi trapericu. Došlo je vrijeme kada su to bile rezervirane samo za staromodne tate, ali s radošću objavljujemo da je prošlo to vrijeme. Sada moderni djedovi mogu donirati majicu trapera, a tako i vi. Obucite ga, odjeni ga, slojite ga, ostavite ga otvorenim.

,

mogućnosti su praktički beskrajne, a možete ih sve ljuljačke, baš kao i ove strašne dudove.

Specijalni Beckham Half Tuck

Znam što misliš: David Beckham bi mogao nositi doslovce bilo što, uključujući i cvjetnu kućnu odjeću svoje bake, i još uvijek izgleda sjajno. Ali to ne znači da ne možete uzeti nekoliko pokazivača od majstora. Beckhamova zračna luka - elegantan izgled uspijeva postići željeni "neuredan i nepovučeni, ali još uvijek spojeni" status s omotanim rukavima, djelomičnom preslatkom i čitavim brojem otključanih gumba. Pribor je također ključ: zabilježite kaput, nijansu i bling ruke.

Disy otvorena za posao Super Casual Vibe

Riječi "super casual" i "Scott Disick" obično ne idu zajedno, no budući da je Kanye West povezao s Kardashianovim klanom, Lord Disick je odvajao trodijelne odijela za opuštenije. Izvučemo ovaj izvanredni izgled: jednostavna majica, cool udarci, tamni traper na dnu, a gornji dio slojevite i lijevo otvorene svjetlosne traperice. Miješanje trapera nije za amatere, ali to je ono što izgleda kad je ispravno.

Cijeli pukotina

Traperica je možda započela s radom, ali to ne znači da ga ne možete haljina. Taj je izgled ubacio, parirao je s khakisom i trljao je s pomno razmislivim priborom: sat na jednom zglobu, narukvice s narančastim narukvicama s druge strane, klasični par aviatora, i nejasan šal oko vrata. Čak i sama košulja ima zanimljive detalje, poput zrna tkanine i šavova prema naprijed. (Foto kredit: Sartorialist)

Kombinacija odijela

Ako zaista želite gurnuti omotnicu, razmislite o uključivanju trapera u vašu formalnu odjeću. Ne kažemo da biste trebali nositi odijelo od trapera do vjenčanja najboljeg prijatelja (ako to ne radi za Justina Timberlakea, definitivno neće raditi za vas), ali ako se osjećate blesavo, zašto ne nosite svoje trapera s jaknom i kravata? Samo pazite da je tanka košulja (s prorezom ovratnikom), tako da nije glomazna ispod jakne.

Plaža Casual Cool varijacija

Malo tko može napraviti običan stil surfera poput Zac Efron. Izvadite list iz svoje knjige oblikovanjem trapera za plažu. Izaberite laganu trapericu koja vam neće ostaviti znojenje u toplini na moru i uskladiti ga s omiljenim parom khaki kratkih hlača. Dodajte sandale, Converse ili svoje Havaianas, i završite pogled s ubojitim parom aviatora.

Zanimljivi Članci

Smart Casual službeno je mrtav - ovo je kako nositi haljinu kod 2018. godine

Kako nositi smoking i gdje da biste dobili jedan

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Airbus predstavio 'Day & Night' suite prve klase kompletan sa spuštenim krevetom