Kako uspješno pitati djevojku vaših snova

Anonim

U mom vremenu na ovom planetu naučio sam mnoge stvari kao što su moja djeca vjerojatno imati crvenu kosu, loše odluke čine sjajne priče i da djevojka (ili momak) vaših snova može biti samo iza ugla, stoga uvijek budite spremni.

Evo svjetlosnog pogleda na deset stvari koje, vjerujem, mogu pomoći da ugrabite onu koja će odnijeti kući majci.

Uzmite kuću u redu

Kad kažem kuću mislim na sebe. Ne preporučuje se susretanje djevojke vaših snova dok ste ljuti, tužan, nesiguran ili samo običan 'diljem trgovine'.

Žene su vrlo pametne i osjećaju kada ste mentalni ili siromašni medvjed. Želiš se naći kao netko tko je siguran o sebi, bilo da je to glupan, jock ili kugla. Budi sretan što možeš reći ljudima: "Ja sam puzavica i ja sam u redu s tim".

Strah je savršeno normalan

U muškoj se DNK-u mora bojati da mu je ispričana djevojka. Natrag kad smo bacili koplja jedni drugima, odbijanje bi doslovno značilo da bude izbačen iz plemena. To bi značilo određenu smrt i NIJE kratko mjesto kao stvarnu TV zvijezdu.

Savršeno je normalno da cijepite cigle kad pokušate susresti djevojku svojih snova. Najvažnija stvar koju treba zapamtiti je da ga prolazimo, jer nema plemena, smrti, samo mogućnosti. Riječi "Sve što trebate je 20 sekundi nevjerojatne hrabrosti" nikada nisu bile istinitije.

Imate ne, ali možete dobiti Da

Moj otac je mnogo stvari; wino, arhitekt koji nikada nije arhitekturiran i pametan čovjek kada je u pitanju davanje nečega ići. Uvijek mi je rekao: "Nemate, možete dobiti da". Nemojte se usuđivati ​​i pozdraviti djevojčicu ili momka iz snova, nećete imati sumnjivog snijega u pakao znajući hoće li reći da.

Treće drugo pravilo

Ovo je možda najbolje pravilo u susretu vašeg hottie. Imate 3 sekunde od trenutka kada je prvi put vidite dok ne počnete vjerovati u sve sranje zašto ne biste trebali pozdraviti. Nije važno gdje se nalazite, čim ga vidite, imat ćete 1 sekundu da se registrirate ona je 'jedna' i još 2 sekunde da biste očistili grlo, tako da se vaš glas ne slomi kad se pozdravite. Vjerujte mi, oporavak od šaljivog glasa je teško. Samo pitaj David Beckhama.

Budite smiješni

Dajući joj svoju posjetnicu s "Vaše vruće !!!" napisana (dodgy gramatika uključen) na leđa nije hrabar, to je sranje i ti si bolji od toga. Djevojke se sjećaju dečki koji su bili dovoljno sretni da bi se pozdravili u ne-tako normalnim situacijama. Budite hrabri, budite hrabri i prisjetite se nečega što drugi momci inače ne bi učinili. Nikada ne znate, to bi moglo biti ono što joj savjeti vage u vašem smjeru.

Recite "Pozdrav" ili "Hi"

Potrebno vam je dobro otvaranje i najbolji je otvarač. 'zdravo'. To je najlakši način za povratak pozdrav. Pokušajte biti previše pametni i riskirate joj da uopće ne reagira. Ako morate, razmislite o situaciji koja može lako stvoriti dijalog. Na taj ćete način imati barem 30 sekundi za brzo skeniranje kompatibilnosti. Prognoza? Pozitivan. Nastavite.

Razvijte svoju točku razlike

Poput marketinških marketinških marki, ističu se i razlike. Ljudi se ne sjećaju bež. Za mene u dan, to je bio moj Topman Micky Mouse džemper. Uvijek sam dobio komentar i učinio mi se da se deset godina pokazujem mlađim do zanemarujućih ljubavnih interesa.

Pitanje ih putem teksta je ne-ne

Zato si uskrsnuo na izazov i pitao ih. Imate svoj broj mobitela i planirate svoj sljedeći potez. Sve što mogu reći je, NE TEKST. Nazovi me starinski, ali treba puno kuglica da pokupim telefon i postavim mjesto i vrijeme za datum # 1. Sjetit će se da ste pozvali i da će joj reći svoje prijatelje.

Nema povratnih letova iz zone prijatelja

Prijateljska zona je opasno mjesto koje treba izbjegavati po svaku cijenu. Kada je upoznate i ako vam se doista sviđa, neka bude poznata. Ples oko subjekta, pretvarajući se da je njezin prijatelj i sve taj smeće samo će učiniti vaš zahtjev teže.

Saznajte s vaših pogrešaka

Najbolja stvar o pitanju žena je da biste mogli to učiniti pedeset puta dnevno, ako ste stvarno htjeli. Ali to je krajnje strašno (pogledajte točku # 1). Dakle, uzimajući tamo i prakticiranje je najbolji način dobivanja bolje svijesti o tome što radi za vas i što ne. Osjetite izazov, uspone, padove i smiješne priče koje ćete jednoga dana morati reći svojim grandkidima. Bog se vrti, veličanstveni gad.

Zanimljivi Članci

Španjolski hotel ima 25 luksuznih apartmana smještenih na blaženom brežuljku

35+ nevjerojatne blagovaonice i inspiracije

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ben McKenzie, Firass Dirani i Simon Pegg

37 puta Russell Westbrook dokazao je da je NBA najsloženiji Mofo