Kako se trenirati za vaš sljedeći korporativni triatlon, prema željezniku

Anonim

Triatlonska sezona je na nas i to znači da su vaši kolege u uredu spremni za jedan od najuzbudljivijih timskih sportova da bi ikad bili potisnuti po prosječnom odijelu iza stola.

Dok je australska korporativna triatlonska serija dizajnirana za promociju team buildinga u prijateljskom fitness okružju, važno je naglasiti ozbiljnu količinu obuke, predanosti i žrtvovanja koja su potrebna kako bi se to učinilo do kraja u jednom komadu.

Pokretanje izdržljivosti, vožnja biciklom i kupanje su discipline igre, a cilj je jednostavan - pobijediti udaljenost u što kraćem vremenu. Naravno, nijedan čovjek nikada nije rođen s Ironman sposobnostima izdržljivosti i snage. Zato smo dodirnuli Craiga "Crowie" Aleksandra, tri svjetskog prvaka Ironmana i ambasadora od 2XU za neke stručne savjete.

Vaša strma krivulja učenja u konkurentnom svijetu korporativnih triatona ne može biti sigurnija. Slušajte, a zatim trčite, kružite i plivajte poput vjetra.

Što je put od sigurne početnike da se obuče za korporativni triatlon?

"Počni s lakoćom", kaže Alexander. "Bilo bi dobro da se pridružite grupi s nekim iskusnijim sportašima koji će vam pomoći da se uključite u njega."

Svjetski prvak Ironmana također kaže da je dosljednost u treningu ključna i da je ključan dio uključivanja nekih izdržljivosti, snage i brzine u svakodnevno vježbanje. Pravo trening opremu je također obavezan prema Aleksandru.

"Kunem se mojim 2XU komprimiranim suknjama za obuku i oporavak", kaže on. "Ne postoji način na koji bih se mogla odraditi za trening svaki dan bez da nosi pravu opremu, a australski institut za sport dokazuje 2XU kompresiju kako bi pomogao u izvođenju i oporavku".

Što možete učiniti ako pijete bolove kao što su trnci koljena?

Odgovor ovdje je prilično ravno naprijed ako počnete doživjeti bolove u bilo kojem od vaših zglobova ili mišića tijekom treninga. "Tražite stručne liječničke savjete za bilo kakve ozljede", kaže Alexander.

"Ključ uspješne i dosljedne obuke je ostati bez ozljeda, pa se odmah obradite s potencijalnim problemima prije no što postanu ozbiljnije ozljede koje bi vas mogle odvratiti tjednima ili mjesecima".

Treba li se trening triatlona usredotočiti na izdržljivost, brzinu ili snagu?

"Vjerujem da je triatlon sport koji se temelji na snazi", kaže Alexander. "Dakle, fokusiranje na snagu i izdržljivost uvijek je važno."

"Morate uključiti i brzinu kako biste se pripremili za utrku."

Kakav način ishrane i treninga trebamo slijediti?

"Zdrav razum, održivi plan prehrane je najbolji jer pomaže tijelu da se zagrije i oporavi", objašnjava Aleksandar. Još važnije ipak, Ironman nam govori da su varalice apsolutno u redu.

"Riječ je o načinu života i biti sretan, i uživanje u obuci i načinu života na održiv način. Ugrađujem proteinske ili proteinske tresti nakon intenzivnih vježbi za promicanje oporavka. "

Je li to loša ideja za vlak ui oko CBD Gdje je izgrađen promet?

Odgovor je prilično jednostavan prema Alexanderu. "Ako je zagađenje prometa značajan, ostat ću u zatvorenom prostoru što je više moguće. Također je svakako sigurnije. "

Postoji li određeno vrijeme koje biste trebali ili ne biste trebali trenirati?

Prema samom stručnjaku, san je vrlo važan za oporavak i ukupnu kvalitetu života. Aleksandar kaže da uvijek pokušava izbjeći trening kasno navečer, ali na kraju se svodi na upravljanje vremenom i posao / životne obveze.

"Ponekad samo trebate prilagoditi trening kad god možete. Cilj je za program osposobljavanja koji možete dugoročno održavati. "

Kako spriječiti povrede kada se osposobljate za korporativni triatlon?

Aleksandar se kune odjeće koju koristi kao prvi faktor brzog oporavka.

"AIS je samostalno dokazivao 2XU kompresijske suknje kako bi poboljšali poravnavanje mišića, smanjili rizik od ozljeda i smanjili oštećenja mišića, bol i umor", kaže Alexander.

"Prava oprema za kompresiju pomaže smanjiti rizik od ozljeda tijekom treninga poboljšavanjem poravnanja mišića i smanjenjem prevalencije mikro-suza i oštećenja. Kombinirajte ovo s dobrim treninzima i praksama oporavka, dosljednim i rukovanim rasporedom treninga i radom na stabilnosti jezgre kako biste se usredotočili na fizičku učinkovitost i ispravnu biomehaniku, a vi ćete se dobro brinuti o sebi. "

Tu je i dodatna korist u tijeku tijela za upravljanje i održavanje, kao što su masaže.

Najbolji put za sudionika korporativnog triatlona da se oporavi?

"Pravilno spavanje, prehrana i oporavak rutine su ključni za učinkovito oporavak", naglašava Alexander.

Kako se možete sami pripremiti za korporativni triatlon?

Stručnjaci kažu da je prepreka uvijek u vašoj glavi, stoga dobro shvatite.

"Redovita tjelovježba i disciplina potrebna za dovršenje učinkovitog programa treninga također vam pomažu da utvrdite svoj um za dan utrke", kaže Alexander. "Razumijevanje onoga što ste motivirali može biti snažan pokretač."

Trebate neku pomoć odjeće.

Najfinije biciklističke robne marke za muškarce
Trčanje cipele koje će vas dobiti preko završne linije prvi

Zanimljivi Članci

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Predstavljamo Jess Lee Buchanan za Gloutir Magazine