Kako nositi kopče i gdje ih kupiti

Anonim

Rucni klin je klasični muški pribor koji je u ovoj sezoni postigao pravi put u modi (i ne samo što mislimo na dan utrke). No, niste sigurni kako nositi rešetku, nisu svi domaćini spremni staviti svoje oklade na ukrašavanje odličnog odijela.

Da, krivi pin ima potencijal da izgleda kao jeftin, novitetni pribor (ali isto tako i određene veze, a mi ih još uvijek nosimo). U ispravnoj upotrebi, igla dodaje osobnost u odijelo, odjeću koja je teško oživjeti s obzirom na naše opcije boja: mornarica, siva ili crna?

Odlazak na rešetku također ukazuje na starinski okus koji je osvježavajući, s obzirom da većina muškaraca mrtav je bezvremenskim osobinama muške odjeće (mogu li vas zanimati u džepnom satu, stari momak?)

Od korporativnog ureda do proljeća vjenčanja (i pametne casual večere datum vikenda), imamo savjete i trikove o tome kako nositi rever pin za modernog čovjeka. Sviđamo mi one koeficijente.

Kliknite kroz slideshow za neke od najboljih rebrasti igle za kupnju upravo sada.

Vrste pinova

Boutonniere Boutonniere je cvjetni klin i najfrekventniji je izbor. Držeći ga autentičnim, mogli biste uzeti grančicu cvijeta da biste pop-upali u vašu rupicu, pričvršćivši ju s iglom. Ali, uvijek postoji šansa da bi to moglo biti tijekom cijelog dana, ostavljajući vaše odijelo tražeći više sušenog vrta nego proljeće svježe.

Ne u pravi posao? Idite na opciju materijala. Izrađena od svile (najbolje od cvjetnih tekstilnih materijala) ovo ponovno iskoristivo rješenje neće šepati, niti će ga uplašiti vaš slučaj peludne groznice.

Dugi okretni klinovi Za suvremenog gospodara, kopčasti klin ima korijen i dolazi u jednakoj mjeri kao i lanac vrata, narukvica ili prsten. Izrađeni od metalnih materijala - zlata, bakra, srebra ili mat crna, popularni dizajni uključuju perje, životinjske glave i geometrijske oblike. Ove igle će se pričvrstiti pričvršćenjem na štapić.

Značke / Mini Pins Vraćajući se u vojsku, gdje su nožice nosile kao priznanja, značke su dodavanje točkica boje i teksture za odijelo. Kao dugotrajni igle, preselili su se s nacionalnih zastava, zvijezda ili štitova do više luksuznih završetaka. Slično poput manšeta, koji dolaze u bisernu majicu, oniksa i drugo drago kamenje.

Kako ga prikopčati

Prvo, štipaljka za remen treba uvijek biti smještena na lijevoj rešetki, sjeverno od džepnog kvadrata (što može biti lijep dodir istodobno s kravatom).

Kao opće pravilo, pričvrstite rešetku (ili stavite stabljicu vašeg boutonniere) preko gumba na vašem rešetku. Ako vaše odijelo nema, probijte iglu ravno kroz materijal (rupa neće ostati u odijelu kada se ukloni igla, pod uvjetom da koristite oprez prilikom odvođenja).

Inače, zamolite krojača da šivi neupadljivu nit na stražnjoj strani revera. Žica će zadržati rešetke na mjestu, bez prodiranja u tkaninu. Postavite rešetku tako da sjedne pod istim kutom revera. To je osobito važno s dugim kuglicama, pri čemu se zatika vrti natrag kroz prednju ruku prije pričvršćivanja.

Kako stil

Formalni cvjetni Going crna kravata ili formalni? Pametni smoking ima samo boutonniere. Uzmite gipsanu vrpcu ili šalicu i uvidite cvjetni češalj - odabirom jedne cvjetnice kao što je ruža (stvarna ili svilena) ako je crni kravata (u crvenoj ili bijeloj boji ovisno o vašoj večernjoj jakni). Ako ste mladoženja ili vjenčanja, igrajte se s obojenim ružama ili grančicom vašeg omiljenog cvijeta. Bit će impresionirana.

Bold Contrast Želite li sve? Idite za svijetlim boutonniere ili rešetkom i pomaknite je na jaknu. Ključ je da znate kako bojiti odgovara vašoj odjeći. A onda odlučite o svojoj ruti. Za izjavu, par osnovnih boja - crvene, plave i žute - zajedno, a zatim prilagoditi ton i sjenu, desaturated jaknu-crvene tako žuti i plavi boutonniere pop. Držite košulju neutralno, pogotovo ako je vaša krava uzorkovana.

Tonal Više sramežljivog tipa? Pogledajte tonske boje, usklađujući boju jakne na rešetku, tako da je više vizije od teksture od podjele boja. Analogne boje poput bluesa i zelenila (koje sjedaju jedna uz drugu na kotačiću u boji) jedinstven su oblik stylinga. Jednostavno dodajte u neutralnu nijansu za sidrenje - poput bijele, bež ili crne - kako biste temeljito ispirali boju.

Metal Jednostavan metalni rešanjski klin čini zanimljiv dodatak odijelu tijekom radnog tjedna i za pametnu večeru. Obavezno podudarajte boju igle s ostalim metalima u svojoj odjeći - satu, pojasu, prstenu, prstenu - a potom se nepotrebni metali odstupaju. Uklonite prstenastu šipku i kravatu da pustite iglu. Poput ukusnog komada nakita, metalni klin trebao bi biti bljesak detalja, a ne leptir s leptirastim tijelom pričvršćenim na prsa.

Slojevi Za pametan casual izgled koji uključuje slojeve, rebrica pin (ili dva) dodaje teksture i dimenzije na neutralnu pamučnu jaknu. Nosio se otvorenom s urednom košuljom i kravatom, ključ više pribora je fluidnost; prirodno padajući šal i šiljak s presavijenim džepnim kvadratom koji omekšava formalnosti kutnog ogrtača i spušta kravate.

Vezu u metalu svoda s nijansom u šalu i boutonniere s cvjetnim u vašem džepnom kvadratu. Samo držite otiske na skali, pogotovo prilikom izrade kontrasta i stilski je zauzet.

Kliknite kroz slideshow za neke od najboljih rebrasti igle za kupnju upravo sada.

1/17

Charvet

KUPITI

2/17

Vraćeni vintage

KUPITI

3/17

Brent Wilson

KUPITI

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone