Najnovije IKEA kolekcije će napraviti modne, Sneakerheads i ljubitelje klizača plaču suze radosti

Anonim

IKEA je službeno osvijetljena. To je prijetnja krvavim zvijerima na SPÄNST, suradnji s namještajem između streetwear oznake STAMPD, dizajniranog da vam pokaže najnovije teme i tenisice u elegantnom minimalističkom okruženju.

Zapanjujuće uređeni dijelovi se kreću u svemu od pristupačnih skateboardova, do transparentnih tenisica za tenisice, na stolice i kape. Dizajni postoje zahvaljujući kreativnim umovima Chris Stamp, osnivača STAMPD-a i dizajneru namještaja Maja Ganszyniec.

Rezultat je, naravno, skandinavski, ali s izuzetno monokromatskim obratom koje IKEA kaže nije samo kućni namještaj - to je stil života.

"Moda i namještaj su različite životinje, ali kreativni proces je sličan", rekla je Stamp u IKEA's SPÄNST najavi.

"S ovom zbirkom naučio sam da vrijedi gurati granice."

Što je još važnije, zbirke su sve prilično pristupačne. Prozirne kutije za tenisice u maloprodaji za 20 USD, dok ormar ide na 229 USD. Čak je i monokromatski košarku dostupan do 35 dolara. Tu je i više slučajnih stvari poput LED svjetiljki koje su namijenjene da budu bačene u kut za taj elegantan industrijski izgled.

Pečat je objasnio da postoji razlog za to. "Odrastao sam surfanje i klizanje. Ovdje u So Calu, klizanje je više nego prijevoz. To je kultura. "

Oni koji su željni palube s uličnom šikom rado će znati da je zbirka dostupna za kupnju u cijelom svijetu od 1. svibnja.

1/7

2/7

3/7

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018