Vodič za nadahnuće: 50 načina da se nosi crna odijela

Anonim

Crno odijelo se tako lako može zaboraviti - pričvršćeno za plavo odijelo, ili moderan sivi broj u prozorčiću ili gladak ugljen. Ipak, u svijetu odjeće za muškarce opsjednut novim i podebljanim, dobro prilagođenim odijelo - crnom - je siguran način da izgleda sofisticirano elegantno. Posebno, među morem mornarice, svjetlo siva i bež odijela na paradu ove minute.

Da ne spominjem, crni ide sa svime. I to je mršavljenje. Čista trostruka pobjeda. Da bismo vam pomogli, sastavili smo izbor naših omiljenih fotografija ulice, slavnih osoba i izgleda koji prikazuju najbolje u crnim odijelima. Uz mnoštvo muškaraca koji rade crno ove sezone - od ureda, vjenčanja do tog važnog prvog dana, crna je svakako vrijedna pogleda pri odlučivanju o odijevanju koju danas nosi.

Za više načina no što ga nosi, kliknite kroz slideshow za nevjerojatnih 50 načina nošenja crnog odijela. Zatim, pročitajte kako biste saznali kako točno i kada nositi crno odijelo, a slijedi stručni savjet od dizajnerice za muškarce, krojača i odijelo.

Jednostavna pravila za pratiti kada nose crnu odijelo

  • U pravilu, styling bi trebao biti jednostavan, ali se razlikuje po prigodi. Formalni ili crni kravatski događaji izgledaju najbolje s klasičnom košuljicom od bijele haljine, s pramenskom kravatom ili dugom kravatom u tkani svilu.
  • Sveobuhvatna odjeća može izgledati oštro i blago, osobito za sezonu stranke. Započnite suprotstavljanjem tekstura između pojedinih komada, stvarajući dubinu i širinu definicije. Na primjer, teksturirane kravate i kombinacije košulja.
  • Zatim igrajte s priborom - srebrnim kravatama, rešetkom u ružičastom zlatu ili mesingom i majčinim bisernim manšetima koji stvaraju sofisticiranost i šarm starog svijeta. Ova oprema će dodati toplinu i jednobojnu paletu crno-bijelog.
  • Za inteligentan casual, zamijenite majicu kratkih rukava za ljetnu majicu ili džemper u zimi. Dovoljno je da slojni komad bude neutralan u boji (kesten, mornarica, maslina, bež) i uzorke ukusne (mislim Breton strip ili suvremeni geometrijski mozaik).
  • Ne u veze? Don otvorena vrata, košulja za majicu i zgrabite maramicu, vezujući ga u labavom čvoru oko vrata prije no što je na povjetarcu preselio labave krajeve u košulju ili ostavljajući da letite - poput rockstar - na povjetarcu.
  • Završite formalno crno odijelo s pametnim parom crne haljine za cipele ili više rockish outfit s Chelsea čizme. Pogledajte crnu kamenu antilopu za tonalno podudaranje koje će također dodati teksturu vašem odijelu.
  • Uzmite formalni rub od dva dijela razdvajanjem odijela u odjeljivanje i uparivanje jakne s tankim sivim hlačama ili trapericama.
  • Crna boja ima tendenciju da pokaže prljavštinu (a ne crveno vino, srećom), stoga svakako obavite neko vrijeme s vlažnom krpom kako biste oslobodili zupčanik bilo koje mrlje. Suho čist, samo kada je to potrebno ili svaka dva do tri mjeseca.

Stručni savjet na nošenju crne odijela

"Postoje neka vrlo jednostavna pravila za kupnju, posjedovanje i nošenje crnog odijela. Prvo pravilo kluba crnog odijela: morate ga posjedovati! Zašto? To je ormar za ključeve. Crno odijelo je tako svestrano i može se koristiti za sve prigode.

Slikajte ovo: to je početak novog tjedna, nosiš bijelu, širenu jaknu košulju uparenu s talijanskom svilom, crno-bijelom polkadotnom kravatom (naravno, polusvjetska čvor). Matte-crna, polirana cipela od kožnatih muških remena - sa svilenim crno-bijelim polkadot čarapama, savršeno se podudaraju sa svojom kravatom. Izgledate sjajno, osjećate se sjajno i sada ste spremni napraviti dobar posao.


Drugo pravilo kluba crnog odijela: provjerite je li vaše odijelo izrađeno od prirodne tkanine - vunu, lanenom, pamučnom ili mješavinom (vuna, svila, kašmir, posteljina itd.). Ni pod kojim uvjetima poliester ili poli-mješavine nisu prihvatljive.

Treće pravilo kluba crnog odijela (ili bilo kojeg odijela kluba): pobrinite se da odijelo odgovara. Nemojte se nagaziti po imenima robnih marki, oznakama ili oznakama cijena. Nema sposobnosti, nema ulaza.

Petkom, nosite svoje omiljene traperice, gurnite prste (dva zavoja) i bacajte na osnovnu bijelu majicu, prije nego što se skliznete u pletene sandale od moksa. Vaša besprijekorno prilagođena crna jakna dodaje elegantan, profinjen profil vašem suvremenom izgledu. Sada, pijuckajte viski (uredno) i razmislite o svojim tjednim pohvale. "

Tamo gdje kupiti crni odijelo

Zadržat ćemo vam jednostavne stvari i dati vam tri mogućnosti da se uključite u crno odijelo. Jedan jeftin, jedan srednji put i još jedan skuplji.

Jeftini - Teško je proći kraj Topmana ili ASOS-a

Sredina ceste - Pokušajte ponuditi uslugu

Skuplji - Mr.Porter

1/50

2/50

3/50

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018