Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Anonim

Plava je nova crna. Svestran u ljetnim, zimskim, korporativnim ili za užitak. Plava nikada nije bila popularnija za muške odijela. Širok spektar kreće se od sjajnog bluesa Napoli, do lakših nijansi i naravno tamnijih ponoći i mornarica plavih odijela koji se mogu nositi sa gotovo svime.

Znanje što nositi s plavim odijelom može biti težak i ponekad dosadan zadatak. Ili ćete nositi više plave boje, ili ćete odabrati neku slučajnu boju i stvarno zbaciti stvari. Zatim dolazi pitanje, da nosim smeđe cipele ili crne? Što je s košuljicom, hoće li ružičasto ili bijelo raditi? Toliko mnogo pitanja.

Kako bismo vam pomogli odgovoriti na nekoliko, sastavili smo izbor omiljenih uličnih, slavnih i kataloških snimaka koji prikazuju najbolje plave odijelo. Unutra ima preko 40 primjera ljudi koji rade plave odijela kao što bi muškarci trebali. Naći ćete da smo pokriveni jednom grudnom, kao i neke dvostruke prsne odijela.

Jednostavna pravila za pratiti kada nosiš plavu odijelu

 • Držite se hrskavom bijelom košuljom, ili svijetlijoj sjeni ružičaste ili plave. Ove boje stvaraju mali kontrast, omogućujući vašem plavom odijelu pop.
 • Kada je riječ o vezama, svijet je vaš kamenac. Radije crna ili mornarica, ali crvena, tamnocrvena i zelenila također će raditi.
 • Kao što je gore spomenuto, prihvatljive su i crne ili smeđe cipele. Čipke ili mamci su u redu.
 • Ako je vaše odijelo dobro opremljeno i kraće u nogama i tijelu, slobodno nosite polo majicu i neke tenisice s njom. To će napraviti lijepu promjenu u ljeto.

Stručni savjeti o nošenju plavog odijela

Plava je nova mornarica koja je bačena u zadnje vrijeme, a dok je klasično mornaričko odijelo teško pobijediti, pogled na bilo koji veliki grad na svijetu sugerira da je vrijeme za plavi odijelo upravo sada.

Uz sveprisutnost mornaričkog odijela posljednjih godina, plava omogućava sličnu raznovrsnost u kombinaciji košulje / kravatu (ona će ići s gotovo ništa), ali ima znatno više udaraca u ulici / uredu / pubu. Ipak budite oprezni s tonalitetom, električni ili nasilni blues se najbolje izbjegavaju, 2-3 sjenila lakše od vaše mornarice će raditi za većinu.

Naša preporuka, za korporativni par tipa s plavim plavim ili tankim prugastim svijetloplavom košuljom i tamnom kestena Oxford cipelom. Za više avanturističkog među nama, ogrlicu, podebljani košulja odstupanja s jakim foulard ili paisley kravatu će ukloniti onu konzervativnu tag koji ste pokušavali tresti godinama. Uparite s grbavim štipaljkama kako bi ostali koraci ispred dvostrukog redovnika u hladnjaku vode.

Bezbojno, plavo odijelo u laganom tropskom vunu ili pamuku je understatedly elegantan s hrskavom bijelom košuljom (bez kravate), bijelom platnenom džepu, mamcima ili cipelama za vožnju. Plava boja je povjerenja pa znate vježbu, nosite ga kao što to misliš.

- Drew Hoare, bivši voditelj marketinga - MJBale

Što tražiti kada kupujete plavu odijelu

 • Izbjegavajte nijanse koje ne rade za posao, npr. Bez bebe ili električnog bluesa.
 • Odaberite kvalitetnu krpu.
 • Izbjegavajte smeće sjajnu tkaninu.
 • Odaberite odijelo koje možete odvojiti za različite prigode.
 • Pamuk i posteljina odijela bolje su za ljeto, a mješavine vune i kašmira prikladnije su za zimu.
 • Izbjegavajte poliester - ne želite izgledati kao Homer Simpson.
 • Idite za jaknu s džepom, ako želite pokušati nešto drugačije.

1/52

Kredit: Sartorialist

2/52

Kredit: Sartorialist

3/52

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone