James Bondov 25. film u nevolji Nakon što je nagrađivani redatelj Danny Boyle povukao

Anonim

U svijetu špijunskih filmova ima problema s proizvođačima 25. filmskog filma Jamesa Bonda koji je danas objavio da je nagrađivani redatelj Danny Boyle izveo Bond 25 zbog kreativnih razlika.

Izjava koja je objavljena na mreži nije uklonila nikakve riječi. Jednostavno rečeno: "Michael G. Wilson, Barbara Broccoli i Daniel Craig danas su objavili da zbog kreativnih razlika Danny Boyle odlučuje više ne usmjeravati Bond 25"

Jao.

Michael G. Wilson, Barbara Broccoli i Daniel Craig danas su objavili da zbog kreativnih razlika Danny Boyle odluči više ne usmjeravati Bond 25.

Post koji dijeleJames Bond 007 (@ 007) 21. kolovoza 2018. u 10:19 sati PDT

Ovo je prilično velika stvar s obzirom na težinu koja je 25. obrok u franšizi 007 uz dodani pritisak posljednjeg izleta Daniela Craiga kao poznatog britanskog špijuna. Kao što stoji na trenutak, Bond 25 još uvijek je predviđen za prodaju 25. listopada u Engleskoj sljedeće godine s međunarodnim premijerima koji započinju 8. studenog.

Nije bilo obavijesti o tome bi li Boyleova preranog izlaska utjecala na ovaj neprekidan proizvodni raspored s snimanjem koji će započeti u prosincu.

U vrijeme njegova odlaska, časopis Variety otkrio je da je Boyle bio u potrazi za novim Bondovim zločincem i Bondovom djevojkom. Odlaskom redatelja Trainspottinga i Slumdog Millionaire, kapetansko sjedište je sada otvoreno za ostale predvodnike koji su prethodno bili povezani s filmom, uključujući David Mackenzie ( Pakao ili Visoka voda ), Denis Villeneuve ( Blade Runner 2049 ) i glasine Christopher Nolan Knight & Inception ).

Pitanje je sada, koga želite vidjeti kako ulažete u posao visokog profila?

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015