James Franco 'Rustikalni španjolski' Silver Lake Pad je za prodaju

Anonim

Što god očekivali od vlasništva Jamesa Francoa, vjerojatno to nije. Glumac, pisac, redatelj, umjetnik, student, učitelj i generalni čudovište poznat je po tome što je tad vani, tako da će vam biti oprošteno da će pretpostaviti da će njegovo stanište biti popunjeno odbacivanjem skica za kratke priče, udžbenike iz raznih post- grad stupnjeva, ogledala za golo selfies i nevidljivu umjetnost.

U stvari, francuska nedavno navedena nekretnina u Los Angelesu hipster utočište Silver Lake je iznenađujuće suzdržan. Boho-chic duplex kombinira dvije jedinice za ukupno tri spavaće sobe i tri kupaonice. Franco je kupio apartmane u kolovozu 2012. za 775.000 dolara od Emmy-ovog nagrađenog kostimografa za Mad Men, Janie Bryant. Na brdu kompleks je nekoć bio u vlasništvu glazbenika, redatelja i europske princeze Tatiane von Fürstenberg.

Nekretnina španjolskog stila iz 1920. godine opisana je kao "Romantični Andaluzijski brežuljasti spoj". Donja jedinica, na vrhu garaže s jednim automobilima, manja je od dvije. Ima jednu spavaću sobu i jednu kupaonicu, blagovaonu kuhinju s vintage ormarićima i dnevni boravak s drvenim podovima, lučni strop i prostran drveni popločani prozor.

Veća jedinica je trokatnica s dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Životni prostor na glavnoj razini uključuje dnevni boravak s izloženim drvenim stropnim gredama, blagovaonicu s francuskim vratima i kompaktnu kuhinju. Gornji kat sadrži malu studiju / spavaću sobu i veću spavaću sobu s vlastitom kupaonicom. Kroz veću spavaću sobu možete doći do gnijezda vrane na vrhu poda i prozračnog i svjetlosnog prostora s zapovjednim pogledom na jezero Silver Lake, Griffith opservatoriju i slavni holivudski znak.

Kako bi nadopunili toplim i pozivnim interijerima, a iskoristite najviše poznatog vremena u Južnoj Kaliforniji, imovina ima niz vanjskih lokacija i terasa za zabavu u al frescu.

Ako je rustikalni šarm s poznatim rodovnikom vaša stvar, francuski jastučić sada je naveden na Zillowu za 949.000 USD.

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil