Japanski bi mogli naći lijek za gubitak kose

Anonim

Gubitak kose je vrijeme oslabiti za bilo koje doba. Prema jednoj japanskoj tvrtki ipak postoji novi lijek za baldness muškaraca - wasabi.

Često pronađen u sićušnim zelenim mrljama između komad sirove ribe i riže na vašem omiljenom ugrizu nigiri, wasabi je dugo poslužio kao ukusna jela koja dolazi s udarcima proverbialnog magarca (vidi: nazalni) ako je proporcionalno podcijenjen.

Pa sada jedna japanska tvrtka wasabi, Kinin, tvrdi da kemikalije koje se nalaze u biljnim sastojcima zapravo mogu pomoći regrow regenciji tri puta brže od modernih lijekova kao što su Rogaine (minoxidil). Prije nego što odletite na glavu u kantu wasabija, budite svjesni da trenutno nema novih znanstvenih dokaza Kininovih tvrdnji.

Znanost koja stoji iza toga dolazi od prirodne kemikalije biljke pod nazivom isosaponarin, koju tvrtka vjeruje može pomoći da stimulira rast kose. Ona također mora biti pravi posao wasabi tlo dolje iz svježe wasabi biljka stabljika za razliku od obrađenog zelenog humaka često naći sjedi na rubu vašeg sushi ploče ili u malim paketa.

Na gotovo 100 dolara za svaki kilogram pravi wasabi, oni koji su dovoljno igra za testiranje Kininovih tvrdnji trljanjem smrdljive biljke na glavi, vjerojatno su bolji od odlaska na Rogaine ili za dobivanje kapaka za kosu. A ako sve ostalo ne uspije, dobit ćete besplatne savjete stručnjaka o tome što učiniti kada ste proćelav.

(preko Munchies)

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018