Najnoviji modni trijumf Jared Leto nije ono što biste očekivali

Anonim

To je prljava riječ, ali ćemo to reći. Muški poncho. Dok je pružanje potpuno funkcionalne svrhe jedna je stvar, nositi poncho u područje današnjeg prostora za muškarce je malo sketchier.

Pogrešno ga povucite i možete se zamijeniti kraljevskim Ibisovim kraljem lokalnog parka, krađu vašeg sesterskog zimskog izgleda od 2005. ili čak nekoga tko samo troši previše vremena igranje indijancima i kaubojima.

Jared Leto nije ništa od gore navedenog. Na svom najnovijem Trideset Seconds to Mars koncertu u Berlinu Leto izišao je u upečatljiv pončak koji je mogao biti pogrešan za Nonnaovu stolnu tkaninu - i učinio ga je sjajnim.

Kao ambasador za zločin mržnje prema dosadnom modu, Leto se rijetko odmakao od čudnog ormara. Pogled na poncho koji je nosio nije crveno, s geometrijskim kvadrantima. Čak ga je istaknuo jakim crvenim traperom i slavljenim rukavicama za čišćenje WC-a ukrašenim zlatom.

Predlažemo vam da ga nosite u svojem lokalnom pubu? Vjerojatno ne. Tamo gdje postiže bodove, iako je u svojoj izvornosti i potencijalu da izazove novi trend za trajno modno naprijed.

Zastrašite dovoljno čvrsto i gotovo možete vidjeti ponos Vrhovnog logotipa. A s obzirom da će Vrhovni staviti svoje ime na sve apsurdno, poncho sigurno nije bez pitanja. A ako se to dogodi, možete se uvjeriti da će Justin Bieber snimiti.

Svjedite Jared Leto poncho efekt u galeriji.

1/4

2/4

3/4

Zanimljivi Članci

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Predstavljamo Jess Lee Buchanan za Gloutir Magazine