Iznenađujuće moda Jared Letoeva nastavlja prevrtati čovječanstvo

Anonim

Gospodo, moramo razgovarati o vašem last minute roštilju.

Znaš o čemu govorimo. Tamo se smirite na kauču u svojim najseksi slatkišima i zdjelici žitarica kad vam agent (pretvaranje da ih imate) poziva vas iz plave boje i kaže da imate sastanak s Quentinom Tarantinom za trideset minuta (pretvarajte se da radite).

Postaje bitke. Uhvatite sve što možete naći postavljanjem oko vašeg stana, uronite ga u uzbudljivom uzbuđenju i prošetajte ravno kroz ta vrata u gledateljsku javnost. izgledaju kao Jared Leto.

Sada ne kucamo ovu ikonu koja se zove, ali uvijek je zabavna i zbunjujuća da vidim kakav je pretjeran način taj čovjek došao. Slučaj u točki, njegov najnoviji izlet na pojavljivanje na EXTRA.

Ima li još pažnja?

Sjajno plave cvjetne kenove ljulja već je prilično hrabar za većinu muškaraca, ali Leto nastavlja gurati granice sparivanjem majčine stolne tkanine s jakim crvenim čarapama i parom Vans, bilo koji tinejdžer bi bio ponosan što bi se mogao pokazati u svom lokalnom parku skate.

Jedan od najupečatljivijih načina na koji se voze Vans

Čak i košulja je zagonetka sama po sebi, s ljepljenim "Magic Eye" tiskom i ovratnikom koji teče u čipke za poništeni kravatski izgled. I ne zaboravimo ikonastog čovjeka koji je ovoga puta manje plodan, ali još uvijek tamo. Kolač je uparen s ogromnim sunčanim naočalama i bradom koja bi Abrahama ponosna. Doslovno je lumbersexual vrh i fuccboi party dolje nisko. WTF doista.

Koja je kategorija muške mode upravo to? Nismo vam ni mogli reći. Ali možemo reći da je vrhunac Jared Leto u njegovoj najboljoj dobi i volimo ga za to.

Skočite u galeriju kako bi vidjeli više od Jared Leto naj eklektičnijeg izgleda koji su zbunili čovječanstvo.

1/8

2/8

3/8

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil