John Legend je donijeti natrag Sheen & Izrada Internet izgleda prokleto dobro

Anonim

Nije bilo davno da se sjajna odjeća namrštila u muškom ormaru. S upitnim konotacijama na neumjerenoj modnoj sceni sedamdesetih i ranih 80-ih, izgled je obično rezerviran za rock zvijezde, slavne osobe i njihove susjedne skupine.

Ne više. John Legend je postao dio novog usjeva ljudi koji sada obuhvaćaju sjaj kao glavnu boju u ormarima - i nema pravila. Od bombarderskih jakni do tuxedosa, sjajni završetak sada ulazi u raspon najpopularnijih dijelova muške odjeće.

Točnije, ti dijelovi mogu bez napora odvesti čovjeka od formalnog koktel događaja do poslije radnog pića s prijateljima.

Ne vjeruj nam? Udarite galeriju kako biste vidjeli kako neki od današnjih najboljih odjevenih muškaraca poput Donalda Glovera, Davida Beckhama i Henryja Goldinga brišu u borbi sjaja.

1/5

John Legend

Legenda stijena je biserni sjajni bombašni jakni, zajedno s cvjetnim vezom kako bi izgledao malo pop kroz detalje.

2/5

Henry Golding

On je čovjek na usnama svih nas u ovom trenutku i on je napravio to računati na Crazy Rich Asians premijeru. Henry Golding izišao je u ljubičastom smiješku kako bi dodala dodatni prestiž u svoj ormar.

3/5

Donald Glover

Kad se Donald Glover ne pozira na pozornicu bez košulje, on je pročišćen svijetlom brojem poput ovog narančastog odijela. Privlačenje pozornosti je nedostatak.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015