John Legend je donijeti natrag Sheen & Izrada Internet izgleda prokleto dobro

Anonim

Nije bilo davno da se sjajna odjeća namrštila u muškom ormaru. S upitnim konotacijama na neumjerenoj modnoj sceni sedamdesetih i ranih 80-ih, izgled je obično rezerviran za rock zvijezde, slavne osobe i njihove susjedne skupine.

Ne više. John Legend je postao dio novog usjeva ljudi koji sada obuhvaćaju sjaj kao glavnu boju u ormarima - i nema pravila. Od bombarderskih jakni do tuxedosa, sjajni završetak sada ulazi u raspon najpopularnijih dijelova muške odjeće.

Točnije, ti dijelovi mogu bez napora odvesti čovjeka od formalnog koktel događaja do poslije radnog pića s prijateljima.

Ne vjeruj nam? Udarite galeriju kako biste vidjeli kako neki od današnjih najboljih odjevenih muškaraca poput Donalda Glovera, Davida Beckhama i Henryja Goldinga brišu u borbi sjaja.

1/5

John Legend

Legenda stijena je biserni sjajni bombašni jakni, zajedno s cvjetnim vezom kako bi izgledao malo pop kroz detalje.

2/5

Henry Golding

On je čovjek na usnama svih nas u ovom trenutku i on je napravio to računati na Crazy Rich Asians premijeru. Henry Golding izišao je u ljubičastom smiješku kako bi dodala dodatni prestiž u svoj ormar.

3/5

Donald Glover

Kad se Donald Glover ne pozira na pozornicu bez košulje, on je pročišćen svijetlom brojem poput ovog narančastog odijela. Privlačenje pozornosti je nedostatak.

Zanimljivi Članci

Stil Lewisa Hamiltona došao je dugačak put, Evo kako ga dobiti

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Dan mode u Milanu 1. dan: Roberto Cavalli & Ports 1961

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. David Beckham, Bryan Cranston i Miles Teller