John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Anonim

Postoji finska linija između puknutog tvrdog metka i postavljanja standarda za putovanje zrakoplovom 2017. John Legend je čovjek koji je uspio prevladati ovu fine linije između oba, izlazeći drugi kraj neozlijeđen i u ovom slučaju, kao dobro odmarao cool mačka (pretpostavljamo).

Govorimo o povratku ikonastog trenja, ljudi. Svi njihovi oblici od klasičnog najlona iz 90-ih do danas smionog satenskog konstrukta, kao što se vidi na našem glavnom čovjeku, Sir Legend u tranzitu zračne luke. Nema sumnje da je to trend preporoda, budući da se modni svijet nastavlja zagrijavati.

Ali prije nego što odete izvlačiti svoje 90-te Kappa odijelo s hlačama, upozorite da se današnja odjeća za trenirku malo promijenila. Brandovi kao što su Gucci, Thom Browne, pa čak i Adidas dali su izgled luksuznog makeovera kombinirajući izvrsne punkove, otiske i prikladne za guranje pogleda u gornje položaje ležernog hlađenja.

Daggy je nekada bio prljava riječ, ali kao što nam je John Legend dokazao ovaj tjedan, sada se povišen na dapper i dostojan budućnosti odjeće za putovanje zrakoplovom. Pogledajte točno što mislimo u galeriji.

1/8

Svjedok sjaj

2/8

Chill nikada nije izgledao tako udobno

3/8

Unesite Gucci odijelo

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone