Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru

Anonim

Dvije riječi. Sjajne gaćice. I još dvije riječi. Patek Philippe.

Rijetko ćete ih ikada vidjeti u istoj rečenici, ali ovo je dob insta-celebs i miliarderi tisućljeća, vrijeme u kojem se najizbirljivije stilski izbor neprimjetno uklopio s luksuznom horologijom. Slučaj u točki, Justin Bieber uočio posjeti njegov Hillsong vjenčanje pastora sa svojim mlađom Hailey Baldwin u New Yorku.

Iako je mnogo usredotočeno na najnoviji angažman parova moći, nismo mogli odvojiti od onoga što je Biebs nosio. Crtani motiv bijele čizme, smiješno saggy Adidas kratke hlače, podigao čarape i Vans Half-cab tenisice u svijetlo crvene i plave. I kako možemo zaboraviti krunski dragulj. obični dijamant Patek Nautilus vrijedan je ludi 174.494 funti ili 309.706 dolara.

Sada ne možemo suditi o tome kako mega zvijezda troši svoj novac, ali cjelokupni izgled jednostavno ne izgleda dobro. Izgleda da je palica bila u plamenu i samo je odlučio istrošiti nosi sve što je mogao naći u blizini.

Ali odlazimo. Ako imate Bieberovu razinu novca, tko prokleti što drugi misle. Nadajmo se da ovo nije nagovještaj svadbenog odijela.

1/5

2/5

3/5

Zanimljivi Članci

Španjolski hotel ima 25 luksuznih apartmana smještenih na blaženom brežuljku

35+ nevjerojatne blagovaonice i inspiracije

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ben McKenzie, Firass Dirani i Simon Pegg

37 puta Russell Westbrook dokazao je da je NBA najsloženiji Mofo