Najnoviji izlazak Justin Hemmes otvara sjever od Sydneya ovog mjeseca

Anonim

Merivale će ovog mjeseca predstaviti svoj novi Northern Beaches pub, kada će lokalni favorit The Collaroy ponovo otvoriti vrata pod novom upravom.

S panoramskim pogledom na ocean i pijesak doslovno na pragu, Collaroy će biti mjesto za gledanje zimskih oticanja koja se zakreću duž obale Long Reefa, zaustavljajući se (nadamo se) prije dolaska na plažu Collaroy.

Prema njihovom medijskom izdanju;

"Collaroy slavi sve što je područje poznato - dani koji vole sunce, polaganje života i bliski zajednički duh. Opušteno i bez buke, nudi raznovrsne casual blagovaona iskustva za mještanima u susret, jesti i zgrabite piće na oceanu, mjesto gdje mogu pop u nakon plivanja i ostati cijeli dan. "

Kuhar, Jordan Toft, inspirirao se s slikovitog mjesta na kojemu je mjesto, opisujući hranu "jednostavnom, ali elegantnom, za zajednicu koja voli sunce, surfati i pijesak". Krajnji rezultat je "raznovrstan menu na plaži, s mogućnošću prilagođenoj svakoj prigodi".

U prizemlju se nalazi izbornik koji se razvija. Za doručak, kiosk poslužit će kavu, sok i domaće kolače, uz pizze baze sa svježim pržiteljima za doručak. Za ručak poslužuju se zdjele i tanjurke s rustikalnim kombinacijama - poput mueslija sa suhim voćem, orašastim plodovima, zob, kokosovim jogurtom i hladnim mlijekom i prženim farom avokado, kuhano jaje, raketa, haloumi na žaru, maslinovo ulje i limun.

Zatim, priopćenje za tisak opisuje;

"Kad se dan pretvori u večer, prizemlje će ponuditi zalogaje uz čašu vina u ruci, poput svježe rezanog pršuta i grissini, kriški krekaca sa začinjenim aiolijama i točkastim tostima od ukiseljenog kozjeg. Noću, vrijeme je za velikodušne večere domaće kuhinje koje će se svakodnevno mijenjati. Mislite junadi i patlidžana moussaka u ponedjeljak, svinjetinu i kobasice od rajčice s pecivo bundeva i zelenog češnjaka u utorak, ili obalni uzeti nedjeljno pečenje. "

Na katu će gosti pronaći "otvorenu kuhinju i dvije barove za izbor". Ovdje možete kušati svježe šljunčane kamenice, lokalne plodove mora, meso s ugljenog roštilja i živahne salate u restoranu, ili se hraniti s hamburgerom iz jelovnika i uživati ​​uz prekrasan pogled na plažu Collaroy.

Autentične kreacije drveta pizza maestro Vincenzo Biondini mogu se uživati ​​i danju i noću.

Vinska karta usredotočena je na svježe, oštre bijele i ruže, a izbornik pića stvorili su najbolji i najsjajniji barmeni iz Newporta, Papi Chulo i Coogee paviljona (ostali barovi i restorani pod natpisom Merivale).

Novo i poboljšano mjesto je zamisao Merivaleovog CEO Justina Hemmesa i doveo ga je u projektni tim, uključujući Kelvin Ho iz Akin Creative, Amanda Talbot, Justin i Bettina Hemmes.

Točan otvoreni datum bit će objavljen uskoro, a rezervacije restorana bit će preuzete od 19. svibnja putem svoje web stranice.

Zanimljivi Članci

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Predstavljamo Jess Lee Buchanan za Gloutir Magazine