Justin Therouxova oružja postaju prevelika za svoj vintage Rolex Watch

Anonim

Nazovite ga prvim svjetskim problemima. Nazovite ga utrkama naoružanja. Nazovite to ilegalno oružje. Istina je da Justin Theroux dobiva dobro swola i njegovo staro zlato Rolex sat više ne može nositi.

Američki glumac i jednokratni suprug Jennifer Aniston nedavno su uočeni kako se okreće oko New Yorka na svojem potpisnom zlatnom biciklu. Ovaj put je ipak bio drugačiji. Theroux je ljuljao neke ozbiljno podignute ruke u svom casual ljetu koji se sastojao od neovisne Newportove košulje, odjevene u bijele traperice, čizme od kamena i Wu-Tangov kamionet.

Zvijezda showa ipak je bio njegov 1971 18K zlatni Rolex Oyster Perpetual Submariner Datum uzimajući u svakom čekić i šok poslali gore one newly polished stabla trupaca. Sam sat nije ništa astronomsko u svijetu Rolexa - prodaje se u regiji od 30.000 do 40.000 dolara - no dobro je vidjeti nekoga tko nosi Rolex kao što se treba nositi.

Slika: Nick Sullivan / Esquire

Jedini otpor Theroux će biti okrenut prema dolje stazom jest hoće li mu se mišići skupiti više pažnje od njegovih zglobova. Dopustit ćemo da odlučite o tome.

Za sada vam možemo ponuditi priliku da repliciraju Therouxovu oružarnicu zahvaljujući dobrim ljudima u American Men's Health .

Prema publika o fitnessu koji je u lipnju ove godine intervjuirao osobni trener Therouxa, nema tajni - samo klasične vježbe s teretanom.

"Nalazimo se u osnovi", rekao je njegov trener Rob Piela za časopis. Ali pričekajte još više. Otkriveno je da Theroux radi pet dana u tjednu, a većina treninga započinje s 40 minuta treninga boksa, a završava s 20 minuta u sobi za težine, gdje radi na ABSu, krugovima ili utovarima.

Evo cijelog programa obuke Justin Theroux iz muškog zdravstva .

Abs Blaster

Učinite 3 seta svake vježbe, od 30 do 45 sekundi između setova.

1) Viseći podizanje nogu: Spustite se s trake za vuču s preopterećenjem. Držite se nogu ravno, podignite ih što je više moguće, a zatim ih smanjite. To je jedan rep; učiniti 20 do 40.

2) Odbijte situp: Lezi na pad klupa s nogama čvrsto usidren, držeći težinu ploče preko prsa. (Theroux koristi ploče od 25 i 45 kilograma, ali biste trebali početi s 10 funti.) Stegnite kormilar i podignite torzo; kao što to činite, podignite ploču preko glave. Polako spustite se natrag u polaznu poziciju. To je jedan rep; učiniti 20 do 40.

3) Kabelska škripica: Spojite uže za pričvršćivanje na visoki kabelski stroj napunjen srednjom težinom i kleknite pokraj njega. Uhvatite uže i spustite je tako da su njegove ručke blizu ušiju. Ovo je početak. Bez pomicanja bokova, ugovorite svoj abs; pokušajte dodirnuti koljena na koljena. Vratite se na početak. To je jedan rep; učiniti 20 do 40.

4) Biciklizam: počnite lagati na leđima, ruke iza glave, noge s tla, koljena i kukovi savijeni na 90 stupnjeva. Pritisnite donji dio leđa u tlo. Dovedite lijevu koljenu prema prsima; dodirnite desni lakat na taj koljeno. Povratak na početak; ponovite s druge strane. To je jedan rep; učiniti 20 do 40.

Krug snage

Učinite 8 do 12 ponavljanja svakog poteza; borba kroz 2 do 3 runde. Po potrebi se odmaknite od pokreta, ali pokušajte ga zadržati kratko.

Čučanj> Mrtvački nosač> Vučica> Pushup> Bočni podizanje ramena> Bumbar biceps gležanj> Triceps kabelski pritisak

1/2

2/2

3/2

Zanimljivi Članci

Smart Casual službeno je mrtav - ovo je kako nositi haljinu kod 2018. godine

Kako nositi smoking i gdje da biste dobili jedan

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Airbus predstavio 'Day & Night' suite prve klase kompletan sa spuštenim krevetom