Kanye West je nezamisliv s Louis Vuitton odijelo

Anonim

Nazovite ga blasphemous. Nazovite ga kao pionir modnog ponašanja. Nema nikakve sumnje, iako je Kanye West upravo stvorila vlastito pravilo za nošenje odijela s sandalama - potpuno ukrašavanje košulje.

Post koji dijeli UpscaleHype (@upscalehype) 18. kolovoza 2018 u 19:23 PDT

Dok neki od vas možda teško žele razmišljati o tome kako su pakao sandale na prvom mjestu u muškom nakladničkom jeziku, to je pošteno napomenuti da je Jason Statham to učinio prvi put 2018. godine, kada se približio svojoj vlastitoj premijeri crvenog tepiha Kina s kombinacijom sandala i odijela. Stathamov pogled izazvao je bespomoćnu i povremenu kul, ali Kanyeov najnoviji pogled na 2Chainzovu vjenčanu u Miamiu uzeo ga je u luksuznoj streetwear igri.

Gospodin Kardashian nosio je Virgil Ablohovo prvo odijelo iz kolekcije Louis Vuittonove sezone. Morsko zeleni ansambl sadrži LV-ov potpis motiv koji je utisnut u cijelom odijelu kako bi se stvorio suptilan pogled s udaljenosti, ali još luksuzniji. Kanyeov najbrži potez bio je izostavljanje košulje od ovog izgleda. Umjesto toga, reper je odlučio za zlatni lanac i dvije vitke zlatne ogrlice.

Njegova obuća? Yeezy sezone šest sandala s čarapima naravno. Spremite svoje 'WTF-ove' za kasnije godine, kako predviđamo da će biti još kopči za kopiranje mačaka.

Slijedeća nota: kada pogledate ovaj neobuzdan, provjerite je li vaš +1 nosio haljinu koja odgovara fluoru G-Wagenu. Zbog Kardashian-Zapada.

Post koji dijeli UpscaleHype (@upscalehype) 19. kolovoza 2018. u 10:59 sati PDT

1/4

Slika: Samo Jared

2/4

Slika: Samo Jared

3/4

Slika: Samo Jared

Zanimljivi Članci

Stil Lewisa Hamiltona došao je dugačak put, Evo kako ga dobiti

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Dan mode u Milanu 1. dan: Roberto Cavalli & Ports 1961

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. David Beckham, Bryan Cranston i Miles Teller