Kaki odijela su najtoplija karta ovog ljeta - Inspirirajte se kako nositi izgled

Anonim

Teško crno vuneno odijelo i ljetno sunce jednostavno se ne miješaju. Kada se vrijeme zagrije, vrijeme je za pješčanu alternativu tamnim bojama koje ste zazivali cijelu zimu. Trik je učenje kako nositi kaki bez izgleda kao da ste na čelu na safari (osim ako ste na čelu na safari, u kojem slučaju vjerojatno biste trebali barem zamijeniti svoje odijelo za nešto malo hrapavije). Kaki odijelo može biti formalno ili opušteno, preplodno ili čak pomalo nervozno ako ga nosite ispravno.

Što treba imati na umu pri kupnji odijela

Zapamtite da su kaki odijela najčešća u ljetnim zbirkama dizajnera. Naći ćete ih u pamučnim i platnenim tkaninama, ali ponekad će i vunene mješavine biti dostupne. Radije se držim prigušene boje, a ne nešto što je previše svijetlo, jer ponekad može izgledati žuto. Ako možete krenuti za nestrukturiranu odijelu, na taj način će raditi iu povremenim haljinama. Nemojte se bojati odvojiti odijelo.

Što nositi sa svojim kaki odijelo

Radije bih vodio bijele ili svijetlo plave košulje s kaki odijelo. Pohvaljuje kaki boje i održava svjež osjećaj ljeta. Ponekad ću se i istezati na ljiljanicu ako imam druge ljubičice u priboru.

Pribor koji radi s kaki

Kao što ćete vidjeti u galeriji, blues veze su najpopularniji, ali ne dopustite da vam to spriječiti da isprobate zelje i purples. Ako možete, idite za smeđe cipele i ton će odgovarati kaki, inače će mornarice donijeti lijepi pop boja. Također su pogodni i mamci i čipka. I da, odgovara pojasu s cipelama.

SHOP KHAKI SUITS

1/50

2/50

3/50

Kredit: Milijuni siromašnih muškaraca

Zanimljivi Članci

Smart Casual službeno je mrtav - ovo je kako nositi haljinu kod 2018. godine

Kako nositi smoking i gdje da biste dobili jedan

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Airbus predstavio 'Day & Night' suite prve klase kompletan sa spuštenim krevetom