Kombi za ubojice za muškarce koji zahtijevaju samo dvije stvari

Anonim

Nevjerojatno je što čovjek može učiniti, zar ne? Uz samo košulju i hlače, ponovno smo na njemu ponovno s četiri kombo za mušku odjeću (koja zahtijeva samo dvije stavke). Prokletstvo, Daniel!

Opet, ove najnovije kombinacije najbolje se čuvaju za vikend ili u utorak u poslijepodnevnim radovima. Dok su svaka drugačija, sve ispiru ove godine boje, teksture i grafike, tako da možete odabrati jedan (ili više) kao odraz vašeg osobnog stila ili raspoloženja.

Odmah odaberite cipele - ovisno o prigodi - i pribor (ili dva), prilagodite izgled svoj omiljeni sat, šešir ili komad nakita. Proklet!

Ispis i traper

Muška odjeća zapela je u svojoj požudi za košulje prošlog stoljeća. S šezdesetim godinama i sedamdesetim bojama koje prskaju preko kratkih rukava, bit ćete izazvani da pronađete stil koji se ne uklapa u vašu trenutnu garderobu. Držite se crno-bijelih tonova i finih grafika - malih geometrija i florala - za noći, dodajte bijeli jean i mlatari za elegantan, minimalan završetak.

Za dan, igrajte se uz boje i otisci koji su normalno protjerani iz vašeg ormara - narančasta i žuta, pa čak i ružičasta; košulja kratkih rukava (baš kao i plivački kratki) rođen da bude ljeti blistav. Obratite pažnju na neodobravanje, tako da se nalazite u berba trapera - blago ispranog i / ili rascjepkanog preko čistih teniskih cipela - kože ili platna.

Kubanski / Camp Collar i Smart Trouser

Sjetivši se pedesetih godina, kubanska košulja (poput cigare) oživi džentlmeno šarm i klasu. Kubanski je prepoznat po otvorenoj, kvazi-usjekoj rešetkastih ovratnika, uglavnom kratkih rukava i kratkog, kutija oblika za labavije odjeće kada je uvučen u pojasne hlače.

Zbog očigledne estetike košulje košulje, izbjegavajte nove ispise za pametne događaje koji se odlučuju za tamnu i neutralnu boju (mislim na mornaricu, šljivu ili maslinu). Košulja za opuštanje ovratnika savršena je alternativa Oxfordovom gumbu ili redovitom kratkom rukavcu. I, u kombinaciji s pametnim fluidnim hlače - u vunu ili dresu od pamuka, izgledat ćete šik - i malo drugačiji - od redovne mode Joeove. Dodajte pekarnu fedicu i kožnu čipku da biste završili kubanski dodir.

RELATED: Umjetnost hlača - Povećanje vašeg pametnog stila

Plaid & Denim

Izrazite li sebi više od toga? Pozdrav, pljesak. Povezane sa škotskim suparničkim klanovima, pa čak i sjevernoameričkim hipstersima, košulje s plavima su prijateljski lice među morem luda uzoraka i otisaka ove sezone. Plaid obično ima tamnu nijansu (crnu, smeđu ili ugljenu) koji se baca između palete, no plaid je podebljano, šareno uzorak, tako da to čini većinu razgovora, oblikujući ga neutralnim bojama koje nadopunjuju paletu vaše košulje. Unesite trapericu.

Spajanje u estetiku flanela (mislim da su drvosječci i kauboji), pladanj ga smanjuje jakom žaruljom. Selvedge, u debelim, ravnim nogama trapera kreira stvaranje pametnije verzije jeana; više poput hlača s omotanim omotom - gotovo polučinom. Chuck Taylor je vratio grunge izgled od devedesetih godina ili je bijela koža niska.

Za lakši izgled, držite traper tanak, tanak i tanak, valjanje lisci čvršće. Zatim sjednite na par pješčenjaka od antilopa ili niske ustati čizme, kraće u prtljažniku (tako da ne izgledate kao pravi ždrijelo) s jednim trekkingom pjenastog potplata i plišanom gornjom nubukom. Naravno, čupavci s pletenim grudima.

Glazbena košulja i tenisice

Joggers su novi traperice ove sezone. Suževni i trim silhouettes zamjenjuju spremnost za gimnastiku (ili krevet) slouchiness vaših vrećastih trenirki. Više raskošnih materijala, neutralnih boja i nedostatka čudovišta čine joggers superiornim dnom. A, daleko ugodniji od krutih trapera ili hlača.

Dakle, chino joggers su smart-casual hibrid od gore navedenih. Uparen s tankim, poslovnim plavim gumbima ili gumiranim ispisom za nečim ukusnim uzorkom, postavili ste se na noć u gradu, kao i gdje god se probudite sljedećeg jutra. Tvoj krevet, a ne klupa za parkiranje, molimo.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015