Kim Jong-Un je ikona modne svjetskih potreba upravo sada

Anonim

Njegove dužnosti kao vrhovni vođa Sjeverne Koreje je nepobjediv (kao i njegov sklon uklanjanju neugodnih braće i sestara), ali kada je u pitanju muška odjeća Kim Jong-Un doslovno je bomba u vlastitoj ligi.

Tijekom svog najnovijeg putovanja u Kinu kako bi razgovarali o globalnim aktualnim poslovima i odnosima s predsjednikom Xi Jinpingom, 34-godišnji diktator potresao je jedan od najzahtjevnijih odijela koji je ova publikacija ikada svjedočila.

Podebljano odijelo za odijelo odijelo, peticu s jaknim pizmama i polu-polirani oklopi napravili su za čovjeka čvrstog izgleda u misiji. Tako smo odlučili razbiti pogled dalje uz pomoć bonafide Sydney stilista, Jeff Lack.

Hlače

"Dugačak i vrećam se vratio dijete! To je sve o zavjese ", kaže Nedostatak. "Hlače su zapravo prilično cool."

Dok većina muškaraca na svijetu danas se naginje prema suženijem i suvremenijem izgledu popularnom po zapadnjačkim trendovima, Kim je elastičan u svom ormaru, usklađivanjem s estetikom devedesetih godina, koja sada vidi veliku preporuku u muškoj odjeći. Nismo sigurni je li Kim to želio biti na ovaj način ili je to bio ono što je imao u svom ormaru cijelo vrijeme, ali ipak muškarac je pred igračem 2018. godine.

Hibridna odijela

Ipak, ne dobiva punu ocjenu. Kimova košulja odjeće hibrida je pomalo zbunjujuća na način da ljudi ne mogu reći je li to klasični Mao odijelo ili nešto od Wolf of Wall Streeta. Rezultat? Zašto ne oboje?

"Usporedni stil pidžame vrši K-pas. Bolja prilagodba oko struka i kukova bila bi laskala ", objašnjava nedostatak.

Kosa

To je ipak izblijedjelo. Mi smo dobili da ovo mora biti obvezno rezanje za korejske vrhovne vođe, ali to je definitivno ne od nas. Gornji dio se vrti na hladan način, ali od tada se mnogo toga dogodilo s mojim zaliscima i zašto moja fade izgleda kao strana žlijeba?

Ono nije od nas, ali tko zna, također su rekli da se jakne jakne jakne ne bi vratile u jednom trenutku.

RELATED: Unutar sjeverno-korejske diktature 'Airline koji samo voli na dva odredišta

Zanimljivi Članci

Smart Casual službeno je mrtav - ovo je kako nositi haljinu kod 2018. godine

Kako nositi smoking i gdje da biste dobili jedan

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Airbus predstavio 'Day & Night' suite prve klase kompletan sa spuštenim krevetom