Kingsman je upravo ispustio najizdrženije jakne. I mi to želimo

Anonim

Sjećaš se Kingsmana? Đavolsko zgodna ekipa koja je spasila svijet, ne jednom, već dvaput u epskim filmovima. Njihova ekskluzivna muška modna linija odavno je poznata po proizvodnji lijepih primjera odjeće za muškarce, uz izradu komada iz filmova dostupnim potrošaču. Marketing genija.

Ovaj tjedan Kingsman je spustio jednu od najcjenjenijih jaknih jaknih koje smo vidjeli ove godine. Bez obzira na bijelo, one su otišle bolje. To je sve o vrhnja, bjelkasta čak i bež. Bež nikada nije izgledao tako dobro.

Modelirajući se nakon što je krojenje karaktera g. Colina Firtha nosi u Kingsmanovim filmovima, 'Harry's' smoking smiješak izrađen je od pamučnog tkanja s malom količinom rastezljivosti, tako da se neće osjećati restriktivnim.

Harry's Cream Satin-obrezana stražnji pamuk smoking

Sakošena vunena vunena srebrna vrećica ne samo da je dio tvrdnje u vašoj crnoj kravati, nego investicija koja će trajati mnogo godina. U kombinaciji s hlačama od hlača i patentnim kožnim cipelama, to je od ključne važnosti za modu koja će vam omogućiti dobivanje sreće na vašem sljedećem vjenčanju. Čak i ako je to vaš.

Kingsman Harry's Cream Satin-obrezani stretch-pamuk Tuxedo Jacket dostupan je sada u Mr.Porter za lijeni 2, 200 dolara.

Zanimljivi Članci

Stil Lewisa Hamiltona došao je dugačak put, Evo kako ga dobiti

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Dan mode u Milanu 1. dan: Roberto Cavalli & Ports 1961

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. David Beckham, Bryan Cranston i Miles Teller