Koenigseggov Final Agera Supercars Nabavite Comic Book Hero imena

Anonim

Vremena suvremenog superautomobila su se približila švedskom proizvođaču automobila Koenigsegg. Ne, oni se ne zatvaraju, već povlače svoju legendarnu liniju Agera s dva modela "Final Edition", koji su prikladno označili Koenigsegg Agera FE.

Proizvođač je također dao svima jedinstveno ime s nadahnućem posuđenim iz današnjih filmova Marvel i Star Wars. Jedna od Agera nazvana je 'Thor', dok je druga nazvana 'Väder'.

Svaki model nosi jedinstvenu oznaku koja nosi ove nevjerojatne nazive u kojima se obično nalaze normalne značke. Estetski dodir prati veće krilce montirane na prednjoj i stražnjoj strani dok Thor dobiva dorzalnu peraj F1 stilu. U međuvremenu, Väder dobiva posebna pomoćna krila za pokazivanje aktivnog mehanizma aera.

Oba ugljikova tijela dobivaju izrazitu doradu sa Thorom koja nosi dvoslojnu nijansu s "dijamantnim pahuljama", dok Väder nosi "dijamantni pahuljicu" uz pozornost zlata. Odjel motora će se brinuti s 1.000 kW twin turbo V8 prebačen iz One: 1.

Te brojke bi trebale biti dovoljne da se zagrize gužve dok se nasljednik agere ne otkrije na Ženevskom sajmu automobila u 2019. godini. I možete se kladiti da će auto izgledati divlje kao i njegov brat koji odlazi.

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil